Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Η ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΣΤΟ "DOjang CLUB"

 Η ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΣΤΟ "DOjang CLUB"


     Το εγκυρότερο αλλά και πληρέστερο ελληνόγλωσσο blog πολεμικών τεχνών, το «DOjang CLUB», στο οποίο ο αναγνώστης μπορεί να ενημερωθεί σε βάθος ο,τιδήποτε αφορά  σε κάθε πολεμική τέχνη, αφιερώνει πρόσφατη ανάρτησή του στην Έφιππη Τοξοβολία, παρουσιάζοντας με ακρίβεια την ιστορία της και την νεώτερη πορεία της, συμπεριλαμβάνοντας και μία εκτενή αναφορά στην Ομάδα μας για την οποία ευχαριστούμε θερμά! Το «DOjang CLUB», οι «Έλληνες Κένταυροι» το παρακολουθούμε και μελετούμε τις αναρτήσεις του, οι οποίες μας προσφέρουν έγκυρη γνώση για θέματα που αφορούν όλους τους ασκουμένους στις πολεμικές τέχνες.


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.