Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

MEΓΑΛΕΙΟΝ ΗΘΟΥΣ

 MEΓΑΛΕΙΟΝ ΗΘΟΥΣ 


     Τι μεγαλείον ήθους διδάσκει αυτό το τετράποδο πλάσμα ακούγοντας προσεκτικά, χωρίς διάθεση απομακρύνσεως, αν και εντελώς ελεύθερο και πεινασμένο με τον Σταύλο δίπλα του, χωρίς να ...διακόπτει, αλλά και χωρίς να επαίρεται, την ευγνωμοσύνη και τους επαίνους του υποκλινόμενου ανθρώπου για την άψογη συμπεριφορά του κατά την διάρκεια των κουραστικών μαθημάτων, στο τέλος μιας εκπαιδευτικής ημερίδος; Πόσα πολύ σημαντικότερα της Ιππασίας, μας διδάσκει ο Ίππος εάν "αφουγκραστούμε" την ανεκτίμητη διδασκαλία του που μας προσφέρει πολύ πέραν των "επιφαινομένων", καθιστώντας μας κοινωνούς της ειλικρινούς προσφοράς του και της παντελούς απουσίας δόλου που τον χαρακτηρίζει; Kαι τώρα, προσπαθήστε να θυμηθείτε ανάλογη σκηνή επικοινωνίας με άνθρωπο πριν καταλήξετε στη σωστή χρήση της λέξεως ..."ζώο"!


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.