Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

10α ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ

10α ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ

 


     Η "Ιερά Φιλενθέων Ιστίη" και η Πρόεδρός της Αμφιτρίτη-Αγγελική Βασιλείου με μία σεμνή πομπική τελετή στους κεντρικούς δρόμους της Πλάκας και υπό την σκιά του Παρθενώνος, μας θύμισαν ότι ζούμε στην πόλη των Αθηνών και όχι του "Διονύση", του "Νιόνιου" ή του ..."Σάκη", όπως πασχίζουν να μας πείσουν κάποιοι ιουδαιο-ξενόθρησκοι!

     Κι αυτή τη φορά, πλήθος Ελλήνων ακολούθησε την πομπή και σε ένα κατανυκτικό "κλίμα" τιμήσαμε την πολιούχο μας θεά Αθηνά, περιφέροντας το πέπλο της στην αγαπημένη της πόλη.

     Φωτογενής η εντυπωσιακή πομπή, όπως κάθε χρόνο προσέδωσε ένα αυθεντικό ελληνικό "χρώμα" σε μια πόλη αλλοτριωμένη από τα σμήνη "εισαγομένων" επηλύδων με κορυφαίους τους ίδους τους "κυβερνώντες" εισβολείς.  

      Μνήμης "κτέρισμα" προς την πραγματική πολιούχο μας, θεά Αθηνά και αυτή η τελετή, "παρέσυρε" με τον εορταστικό χαρακτήρα της όχι μόνον παρευρισκόμενους Συνέλληνες αλλά και, ξένους, εποχικούς περιηγητές που βρέθηκαν στη "διαδρομή" της, μέσα στην ιστορική "καρδιά" των Αθηνών.  

     Πανηγυρική κατάληξη της πομπής, όπως πάντοτε ο χώρος του Ρωμαϊκού Ηρωδείου Ωδείου όπου μία, κακομούτσουνη (δεσμο-)φύλακας της "τσιμενδωνίου" λιγναδο-λεσβιοκρατίας επεχείρησε ανεπιτυχώς να διαταράξει την συνάθροιση, εκδιωχθείσα πυξ-λαξ και με την συνδρομή, μάλιστα, των αστυνομικών οργάνων που πλαισίωναν την λαμπρή τελετή!

     Οι "Έλληνες Κένταυροι" στηρίζοντας το αδελφό Σωματείο "Ιερά Φιλενθέων Ιστίη", όπως και κατά τις προηγούμενες διοργανώσεις, είχαμε την χαρά να συμπορευθούμε και φέτος στην τελετουργία τιμώντας την πανάξια Πρόεδρό του Αμφιτρίτη-Αγγελική Βασιλείου, γενναία και πείσμονα αγωνίστρια ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο ως ιατρός εν αναστολή και πλαισιώνοντάς την με το εξαιρετικό Μέλος μας την Ελένη, στρατιωτική υγειονομικό (Αξιωματικό Π.Α.) επίσης εν αναστολή! Γύρω μας αναδεικνύονται Συκούτρειοι ΗΡΩΕΣ με τους εγκληματικούς χειρισμούς των προσκαίρων εξουσιαστών οι οποίοι, αργά ή γρήγορα, θα υποχρεωθούν να ανέβουν στο καθαρτήριο ικρίωμα!


Πλήρες Φωτογραφικό Λεύκωμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.