Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ COVID-hoax


     Χτυπημένοι από τον βαρύ κορωναϊό της Παραδοσιακής Τοξοβολίας και εμπύρετοι από την επιθυμία για τόξευση πολλών βελών, σπεύσαμε για θεραπεία στη Γραμμή Βολής όπου μας περίμεναν μεγάλες δόσεις Τοξοβολίας εξ Επαφής και Τοξοβολίας μέσων αποστάσεων.



     Ενώ γύρω μας τα ..."πτώματα" των "θυμάτων" του κορωναϊκού φιάσκου μεταφέρονταν με τριαξονικές νταλίκες από κρεματορίου εις κρεματόριον, εμείς προτιμήσαμε την απευθείας "εισαγωγή" μας εν τόπω ...χλοερώ και αναψύξεως ένθα απέδρα κάθε "σκωρία" πνεύματος και σώματος, όπως δεν θα ήθελαν διόλου οι τρομολαγνικοί εξουσιαστές μας αλλά θελήσαμε εμείς δι εαυτούς!


     Τα μέτρα προστασίας που λάβαμε ήσαν πρωτοφανή. Μπορεί η υψηλή ευφυία των «Ελλήνων Κενταύρων» να αποκλείει την εν μέσω ημών ύπαρξη ευπίστων στην απάτη, παρά ταύτα, στην διοργάνωση της διετέθησαν:
     1. Ειδικά αντιβακτηριδιακά (ευγενής προσφορά της «Κούλης- Τσιόδρας & Σια, Α.Ε. Διασποράς Πανικού και Λοιμώδους Μούφας),
     2. Προστατευτικά ομματοϋάλια (ευγενής προσφορά του Οίκου Τυφλών «Πίστευε και μη ερεύνα»), μάσκες αναγομούμενες (προσοχή η λέξη εγκυμονεί κινδύνους «συλλήψεως»), ευγενής προσφορά των Προφυλακτικών «STOP» στην …υστερία,,
     3. Ολοκέφαλες κουκούλες προστασίας από βαρεία χημιο-βακτηριακή προσβολή (ευγενής προσφορά του «Αθηναϊκού Μετρό» που το …«ψειρίσαμε» για να εξοπλιστούμε για την επόμενη σύγκρουση με τα ΜΑΤ) και
     4. Ειδικά βέλη Τοξοσφαιρήσεως τα μόνα που προσφέρει από καρδιάς η Ομάδα.
     Ε, τέτοια προστασία ούτε ο «Ρουβίκωνας» στα μέλη του δεν προσφέρει!


     Στο αποστειρωμένο περιβάλλον της αυλής της έδρας της Ομάδος μας ακούγαμε εκ …δεξιών τον Σωτήρη Τσιόδρα να μας προειδοποιεί ότι θα μας …πυροβολήσει ως ανυπάκουους που τολμάνε να εισπνέουν καθαρό οξυγόνο αντί του περιεχομένου της ομαδικής διασωληνώσεως την οποία διέταξε εξ ονόματος του Κούλη, ενώ, εξ ευωνύμων, ακούστηκε η φωνή του αοιδού να τραγουδάει «Το ‘πε, το ‘πε ο …παπαγάλος»!


     Υπέροχη ημερίδα μετά πολλών …επιστημονικών αντιπαραθέσεων Ιωαννίδη, Βοβόλη, Γουργουλιάνη, Χαράρι, ακόμη και Snowden και όλων των ειδημόνων εναντίον του καημενούλη Τσιόδρα που απαριθμούσε θανάτους υπερηλίκων Μαθουσαλέων με «βεντάλια» υποκειμένων ασθενειών ως θύματα της (πως την είπατε…?) … «πανδημίας» του …κοριού!  


     Κρατώντας social distance δύο δενδροφυτευμένων  …παρτεριών και φορώντας προστατευτική μάσκα που είχαμε χρησιμοποιήσει στη τελευταία εξόρμησή μας με την κοντόκαννη, είπαμε, «μπάλλα είναι και γυρίζει» κι εκτεθήκαμε στο θανάσιμο κίνδυνο της «Εξ Επαφής» …ευστοχίας! Μπορεί να μην υπάρχει κίνδυνος εκ της πανδημίας του «έτσι» αλλά η επιστροφή των βελών μετά την πρόσκρουση στην ελαστική επιφάνεια της μπάλλας μπορεί να αποτελέσει τον μόνο πραγματικό κίνδυνο της εξορμήσεώς μας στην …αυλή μας.


     Η Έλσα μας έδωσε στον ιό να καταλάβει ότι, μπροστά της, είναι …κόρη! Δεν της ξέφυγε βέλος παρά το ότι είχε δυο ολόκληρους μήνες μακράν του θεραπευτηρίου της Γραμμής Βολής και νόμιζε ότι θα χρειάζονταν Μ.Ε.Θ. για να …ανανήψει. Τρίχες! Από την πρώτη βολή μέχρι την τελευταία ποιος είδε την …Έλσα και δεν τη φοβήθηκε! Αν την έβλεπε ο τρανός λοιμωξιολόγος μάλλον θα δήλωνε …ξεματιάστρα!


     Διόλου πίσω ο μέγας Μηνάς να σαρώνει τον ιό (μετά από αμέτρητες κόρες για τις οποίες χρειάζεται λογιστή ώστε να μη παραλείπει τα αντιβιοτικά της ειδικής «θεραπείας» του…)! Να, τα μπαμ-μπουμ στον στόχο της καταπολεμήσεως της πανδημίας προ της αποψινής …αγρυπνίας που τον περιμένει για την πλήρη αποθεραπευτική ...χαλαρωτική συνΔΥαστική του(και το «δυ» μπορεί να είναι και τρεις και πενήντα τρεις, ως …ακόρεστος γαρ).


     Κι ενώ ο παππούς ετοιμάζονταν να τοξεύσει κι αυτός, άκουσε τον τρισμέγιστο Τσιόδρα να αναφέρεται στην θνητότητα της τρίτης ηλικίας και κόντεψε να του φύγει το Τόξο απ΄το χέρι και ξεστόμισε κάτι για το τρίτο ...φύλο των απανταχού λοιμωξιολόγων με τις λεπτές φωνούλες... Αει στην ευχή στο κάτω-κάτω... μη σου ψάλλω όσα δεν έψαλλες στον ενοριακό ναό σου, όταν παραβίαζες τις εντολές σου προς το φυλακισμένο κοινό...


     Και μετά από πολλές και ποικίλες θεραπευτικές αγωγές και πλήθος ασκήσεων ολοκληρώσαμε την θεραπεία μας περί λύχνων αφάς, κατάκοποι μεν και όχι από την ενδονοσοκομειακήν εξάντληση της κατακλίσεως αλλά από τα ανεβακατεβάσματα (όχι των σφυγμών) του κλιμακοστασίου το οποίο και αυτό συνέβαλε στο σημερινό ασκησιολόγιο.


     Με την επιστροφή, μια γαβάθα με τσουρέκι και γάλα και μια σπέσιαλ bitter σοκολάτα μας περίμενε να μας τονώσει και το μόνο που μας αναστάτωσε ήταν ότι κόψαμε το τσουρέκι με άπλυτα χέρια. καλέσαμε αμέσως το τηλεφωνικό κέντρο για λήψη πληροφοριών ίσως και για να ξεπλύνουμε την φοβερή παράλειψη με μία ...ευθανασία, ίσως, αλλά μετά καταλάβαμε ότι έτσι το τσουρέκι ήταν νοστιμότερο!  


     Καλά να είστε κ. Τσιόδρα μας και να μας μαντρώνει η πολυχρονεμένη σας επιστημοσύνη στα διαμερίσματά μας γιατί έτσι μπορούμε να χαρούμε την αυλή μας που την έχουμε ξεχάσει εκεί, στο πολύγωνο της θεάς Υγείας, μεταξύ Ιπποκρατείου, Ευρωκλινικής, Αλεξάνδρας, Αγίου Σάββα, Ερυθρού και Ελπίδος όπου εγκαταβιούμε!


     Διότι πώς να το κρύψωμεν, άλλωστε, μετά την θεία Λένα (γειτόνισαα κι αυτή λίγο πιο κάτω) μας λείψανε τα παραμύθια κι ο μέγας λοιμωξιολόγος –με το αζημίωτο- ήρθε να τα συνεχίσει! Κι ας μην έχουν δράκο…, έχουν περιοριστικά μέτρα κατ΄ οίκον εγκλεισμού και όχι νοσηλείας. Διότι ο εγκλεισμός, η φυλάκιση, το μάντρωμα, είναι θεραπευτικά για κάθε δημοκρατία. Μη κοιτάτε που ο δικτάτορας δεν το είχε ανακαλύψει!...  Όσα ξέρει η δημοκρατία δεν τα ξέρει η 21η Απριλίου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.