Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

ΣΠΑΘΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΒΕΛΩΝ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ

ΣΠΑΘΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΒΕΛΩΝ: 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ 



     Όταν ο επικεφαλής των "Ελληνων Κενταύρων Κερκύρας" Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης δηλώνει ανυπόμονο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη άσκηση και σε ...εκβιάζει στυγνά ότι βιάζεται να αρχίσει τις σπαθιστικές αποκρούσεις βελών αν δεν αναρτήσεις αμέσως οδηγίες προς ... "ναυτιλλομένους", τότε, ανάγκα και Θεοί πείθονται και επισπεύδεις την έρευνα, την συγγραφή, την σελιδοποίηση και την δημοσίευση, προς αποφυγή κερκυραϊκών ...συνεπειών!


     Χάρη, λοιπόν, στον αγαπημένο μας Χριστόφορο, το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο της ασκήσεως των "Σπαθιστικών Αποκρούσεων Βελών", μόλις αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταρείας" και προσφέρεται προς μελέτη κάθε ενδιαφερομένου.


     Το δημοσιευόμενο εγχειρίδιο "Σπαθιστικές Αποκρούσεις Βελών" είναι το δέκατο τρίτο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων" το οποίο προορίζεται προς χρήση των μαθητών της.


     Όπως διευκρινίζεται και στο περιεχόμενό του, το εγχειρίδιο αυτό διαλαμβάνει απλώς τα "εισαγωγικά" της συγκεκριμένης ασκήσεως, ανοίγοντας την "πύλη εισόδου" προς το "εσωτερικό" της το οποίο είναι ευρύτατο και πολύ ενδιαφέρον. 


     Τηρουμένων των όρων ασφαλείας που ρητώς αναφέρονται, συνιστούμε θερμά την εξάσκηση στις Σπαθιστικές Αποκρούσεις Βελών όλων των "Ελλήνων Κενταύρων" για τους λόγους ωφελείας που επισημαίνονται στο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο που μόλις δημοσιεύθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.