Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

3000 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 


     Περισσότερες από 3.000 αναρτήσεις, συγκεκριμένα 3.008, μας δίνει σήμερα το "κοντέρ" των στατιστικών του παρόντος Ιστολογίου μας του οποίου η έναρξη ορίζεται την 26η Δεκεμβρίου 2010, δηλαδή, σχεδόν, από  δεκαετίας! Και αυτό "μεταφράζεται" σε, περίπου, 20.000 - 25.000 τυπωμένες σελίδες Α4.


     Ακολουθώντας συστηματικά ένα "σκεπτικό" υπευθυνότητος έργου, με τις αναρτήσεις μας επιδιώκουμε να καταστήσουμε "διαυγές" το "προφίλ", αλλά και το έργο των "Ελλήνων Κενταύρων", να εκτεθούμε στην όποια κριτική έναντι λαθών ώστε να αυτοβελτιωθούμε και, τέλος, να βοηθήσουμε τους απανταχού ομοτέχνους κοινοποιώντας δικές μας επιτυχείς τεχνικές προάγοντας το εφιπποτοξοτικό αντικείμενο και, κυρίως, την ευημερία του Ίππου!

     Πρωτίστως υπηρετώντας τις Αξίες και τα Ιδανικά μας ως, κατ΄ Αριστοτέλη Σταγειρίτη  π ο λ ι τ ι κ ά  όντα προσηλωμένα στις αρχές της πλατωνικής Πολιτείας, τιμώντας την εποποιία των Ελλήνων Στρατιωτών της Δύσεως αλλά και υποστυλωτές του ευρασιατικού "γίγνεσθαι" ως εκ της θέσεως της, αεί, Ελλάδος, συντάσσουμε αυτό το Ιστολόγιο, καταγράφοντας δίκην χρονικού την καθημερινότητα των "Ελλήνων Κενταύρων" με επίγνωση της ευθύνης μας ως συνεισφερόντων στον Πολιτισμό.

     Κάθε ανάρτησή μας καταγράφει μία δράση ή τοποθέτηση της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" και υποστηρίζεται , κατά κανόνα, από πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό προερχόμενο από τον δικό μας "φωτογραφικό φακό" κάτι που σημαίνει την μία προς μία επεξεργασία εκατοντάδων χιλιάδων φωτογραφιών δεδομένου ότι κάθε μάθημα αποδίδει περίπου 200 φωτογραφίες κατά μέσον όρο!

     Παραλλήλως, στην δεξιά στήλη του Ιστολογίου μας εμφανίζονται τα εικονίδια που παραπέμπουν σε 223 ειδικές διοργανώσεις και δράσεις των "Ελλήνων Κενταύρων" που εκφεύγουν από το πλαίσιο της κοινής εκπαιδευτικής ημερίδος!

     Εκτός αυτού του ...μάλλον ...ογκώδους συγγραφικού έργου, η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" έχει εκδώσει δύο μεγάλα εκπαιδευτικά εγχειρίδια [ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΝΕΟΛΕΚΤΟΥ ΙΠΠΟΥ καθώς και ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΙΠΠΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ] αλλά και πολλές μικρότερες εκδόσεις οι οποίες βρίσκονται αναρτημένες στον λογαριασμό μας του "Issuu" προς δωρεάν μελέτη από κάθε ενδιαφερόμενο, αφού η Ομάδα μας δεν είναι κερδοσκοπική!

     Η επισκεψιμότητα του Ιστολογίου αυτού είναι πολύ μεγαλύτερη κάθε προσδοκίας για ένα Ιστολόγιο ενός πολύ ειδικού και περιορισμένου αντικειμένου. Ενδεικτικώς παρουσιάζουμε σε screenshot την επισκεψιμότητα αυτής της στιγμής όπως μας την παρουσιάζουν τα στατιστικά της Google, προς εξαγωγή συμπερασμάτων:



     Παρά ταύτα, με μαθήματα, προπονήσεις, εκπαιδευτικές ημερίδες, μεγάλες διοργανώσεις, συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες κλπ κλπ, θεωρούμε υποχρέωσή μας να υποστηρίζουμε συνεχώς το κάθε μας "βήμα" με την ανάλογην επεξηγηματικήν ανάρτηση, όχι για την διαφήμιση του έργου μας (μακράν ημών οι ..."πελάτες" τους οποίους και αποθαρρύνουμε ως μη κερδοσκοπούντες...) αλλά για τους λόγους που προαναφέραμε!   



     Κάποτε, συμμετέχοντας σε διεθνείς αγώνες στην μακρινή Κίνα, ανάμεσα σε 26 χώρες και 30 ομάδες κορυφαίες στο αντικείμενο και 30 ομάδες, κατακτήσαμε εμείς το πρώτο βραβείο ως της, παγκοσμίως, καλύτερα οργανωμένης Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας! Κι εμείς, ως "Έλληνες Κένταυροι", με το έργο μας, απλώς, επιμένουμε να τιμούμε όσους μας τιμούν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.