Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Η προπονητική "φιλοσοφία" της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν αρκείται, απλώς, στην παράμετρο της τεχνικής αλλά σέβεται και μία ακόμη σειρά, παραμέτρων οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για την διαμόρφωση μιας ισορροπημένης ψυχολογίας στον προπονούμενο!


     Πρώτιστη εξ αυτών των παραλλήλων παραμέτρων, η όλη προπονητική Αισθητική με προηγουμένη την Αισθητική του προπονητικού χώρου και αυτό οι απανταχού "Έλληνες Κένταυροι" το αναγνωρίζουν και το σέβονται.


     Κατά την τελευταία Προπόνηση του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" ως προπονητικός τόπος επελέγη ένα ιδιαιτέρως ενεργειακό και καλαίσθητο σημείο της Ευβοίας, από εκείνα τα οποία λόγω αραιής επισκεψιμότητος παραμένουν "ανέγγιχτα".


     Οι εκβολές του ποταμού της Αρέθουσας, στην περιφέρεια της Χαλκίδος και επί του κόμβου προς την νότια Εύβοια της οποίας οι ομορφιές είναι ανεξάντλητες και, δυστυχώς (ή, αν θέλετε, ...ευτυχέστατα!) από τους εγγύς Αθηναίους!


     Σε αυτόν τον πανέμορφο φυσικό χώρο προπονήθηκε και ο Αρχηγός του Παραρτήματος, Εφιπποτοξότης-Εκπαιδευτής Γ. Σταυριανόπουλος-Ιφικράτης, τούτες τις ημέρες μαζικού ..."πανδημικού" εμπαιγμού, παρέα με τους κύκνους που θύμιζαν περισσότερο σκηνικό Βαγκνερικής όπερας παρά εικόνα ελληνικής υπαίθρου. 


     Ανάμεσα σε κύκνους, ως άλλος Lohengrin, ο αγαπημένος Ιφικράτης βίωσε τις δονήσεις του χώρου και του ...Τόξου του αίροντας υπεράνω "γηίνων" την επίδραση της ιαματικής Τοξοβολίας η οποία αποκαθάρει ρύπους "μοντέρνας καθημερινότητος".


     Και αυτή είναι και η επιδίωξη της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων", η άρση των Μελών της υπεράνω των "ρύπων" ενός ευτελισμένου βίου που οι εχθροί της Ανθρωπότητος επιφυλάσσουν για τους αφελείς ...ανυποψίαστους!


     μέρες οργής" οι διανυόμενες και οι "Έλληνες Κένταυροι Χαλκίδος" αλλά και όπου γης "Έλληνες Κένταυροι" τις εξαγνίζουμε με συνειδητότητα, επίγνωση και Αισθητική, όπως πρέπει σε έλλογα πλάσματα!



Πλήρες φωτογραφικό Λεύκωμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.