Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

ΣΧΟΛΗ ΙΠΠΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"

 ΣΧΟΛΗ ΙΠΠΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"



     Επειδή την σημερινή, πάλαι "Ελλάδα", δεν εποικούν μόνον γραικύλοι αλλά και τιμούν αρκετοί Έλληνες, ανήκοντας στους τελευταίους και μη σπαταλώντας τον χρόνο μας σε εορτασμούς ολεθρίων "ΟΧΙ", ολοκληρώσαμε την συγγραφή ενός νέου βιβλίου 302 σελίδων με θέμα την Σχολή Ιππικού Θεάτρου των "Ελλήνων Κενταύρων".

     Μία ακόμη μοναδική προσπάθεια Πολιτισμού της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων" καταγράφεται λεπτομερώς και παρουσιάζεται με πλούσια εικονογράφηση από την δράση μας, καλύπτοντας έναν τομέα τέχνης ανύπαρκτο έως σήμερα στη χώρα μας.

     Συνεχίζοντας την μεγάλη θεατρική Παράδοση των Προγόνων μας έχουμε την Τιμή να εισάγουμε πρώτοι στην Ελλάδα τον Ίππο ως σκηνικό πρωταγωνιστή και να χαράξουμε και τον δρόμο της συνεχίσεως του ρόλου του ως υποκριτή για όσους θελήσουν να υπηρετήσουν στο μέλλον το υψηλό θεατρικό είδος του Ιππικού Θεάτρου.

      Και μετά από 22 συνεχή χρόνια επιτυχούς υπηρετήσεως της Ιππικής και 18 χρόνων υπηρετήσεως των εφίππων πολεμικών τεχνών και δη της Έφιππης Τοξοβολίας, εκ των οποίων, πολλά από αυτά, υπηρετήσεως του Ιππικού Θεάτρου παραδίδουμε την ιδία ημών εμπειρία, τα συμπεράσματά μας και το δικό μας οπτικοακουστικό υλικό εις γνώση και βοήθεια κάθε ενδιαφερομένου!

     Το βιβλίο σε μορφή pdf βρίσκεται ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.