Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

IB' ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ


     Αγαπητοί Συνασκούμενοι,

     Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" η οποία λειτουργεί ατύπως από το 2005 και συντεταγμένα από το 2008 και η οποία πιστώνεται με την εισαγωγή της Έφιππης Τοξοβολίας και της Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Ελλάδα, από σήμερα εισέρχεται στην ΙΒ' Προπονητική Περίοδό της.

     Αντί απολογισμού, εν συντομία αναφέρομαι στην δράση της Ομάδος μας κατά την διαρρεύσασα ΙΑ' Προπονητική Περίοδο, η οποία είχε ως εξής:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΩΝ
Εκπαιδευτικές Ημερίδες 176
Μαθήματα Ιππασίας 272
Αναρτήσεις Ιστολογίου 432 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ
[Κερκύρας, Καλαμάτας, Χαλκίδος, Σχηματαρίου]

Εκπαιδευτικές Ημερίδες 126
Ανάδειξη Εφιπποτοξότη 1 (Α. Ψωρομύτης)
Ανάδειξη Εκπαιδευτή 1 (Α. Ψωρομύτης)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (1)
Ιππική Ακαδημία Nemethy {Ουγγαρία}

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (2)
α. "CUPA CANTACUZINOS" (Βουκουρέστι, Ρουμανία)
β. "JUST OUT 2019" (Despotovac, Σερβία) 

ΜΕΓΕΘΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
Συνολικό μέγεθος 54.8 GB, 347 φάκελλοι, 9635 αρχεία

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 472

     Παραλλήλως, κατά την διαρρεύσασα ΙΑ' Προπονητική Περίοδο ιδρύθηκε και θεμελιώθηκε η Σχολή Ιππικού Θεάτρου με εξαιρετικά Μέλη τα οποία αυτή την στιγμή την στελεχώνουν και υπό την ευγενή στήριξη της Ανωτέρας Επαγγελματικής Σχολής Χορού "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΙΑΡΑΣ", ενώ μας τιμά και η αδελφική συνεργασία με την  "Ιερά Φιλενθέων Ιστίη" στις τελετές της οποίας λάβαμε μέρος. Ευγνώμονες οι ευχαριστίες μας και προς τους δύο Οργανισμούς!

     Πέραν αυτών καταφέραμε να επεκτείνουμε το περιεχόμενο της Βιβλιοθήκης μας με σημαντικές σπάνιες εκδόσεις καθώς και τα προσκτήματα της Μουσειακής συλλογής μας με αντικείμενα των ενδιαφερόντων μας.

     Αναφορικώς με τα εφεξής ισχύοντα ως προς το πλαίσιο που ρυθμίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των Μελών της Ομάδος μας αλλά και επί των μαθημάτων Ιππασίας, είμαι βέβαιος ότι ενημερωθήκατε από την σχετική αναλυτικήν ανάρτηση από 28ης Αυγούστου ε.έ. στην Κλειστή Ομάδα μας του Facebook.

     Mε σταθερά ανελικτική την πορεία των "Ελλήνων Κενταύρων" και υπερβαίνοντας όλους τους προηγούμενους, μέχρι τώρα, δείκτες αποδόσεως, είμαι βέβαιος ότι και στο τέλος της ΙΒ' Προπονητικής Περιόδου η οποία σήμερα αρχίζει, οι στατιστικές έργου θα επαυξήσουν την ικανοποίηση που νιώθουμε σήμερα.

     Εφιπποτοξοτικά!



Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.