Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020


ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ


     Ενώ οι διαδικασίες αναγνωρίσεως ως Εκπαιδευτού της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων" έχουν δραματικώς αυξηθεί με την επιπρόσθεση σημαντικών, περαιτέρω, απαιτήσεων οι οποίες αφορούν ζωτικούς τομείς επιχειρησιακής λειτουργίας Ομάδος, από σήμερα, ο μέχρι τώρα Εφιπποτοξότης και Εκπαιδευτής υπό επίβλεψη Μηνάς Α. Τσομπανιάν αναγνωρίζεται ως Εκπαιδευτής της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων". Ήδη, ο νέος Εκπαιδευτής, έλαβε το ακόλουθο μήνυμα: 


     Αγαπημένε μας Εφιπποτοξότη Μηνά Α. Τσομπανιάν,

     Μετά από πολύ μακρά και πολύ προσεκτική παρατήρηση και αξιολόγηση, τόσο στο Ιππευτήριο όσο και στη Γραμμή Βολής, με χαρά διαπιστώνω ότι το ήθος σου, η πνευματική σου συγκρότηση, οι εφιπποτοξοτικές γνώσεις και δεξιότητες, η μεταδοτικότητά σου, η εργατικότητά σου αλλά και η γενική εκτίμηση και αποδοχή που απολαμβάνεις από όλους τους Συνασκουμένους μας, σε καθιστούν, πλέον, άξιο Εκπαιδευτή της Σχολής μας.

     Με τελευταία σύνθετη και δυσκολότατην εξέτασή σου και στον οργανωτικό τομέα (Εκπαιδευτική Εκδρομή 5ης Ιουλίου 2020) στην οποία, κυριολεκτικώς, αρίστευσες, από σήμερα καθίστασαι Εκπαιδευτής των "Ελλήνων Κενταύρων" έχοντας τις ευχές όλων μας να ανταποκριθείς στα καθήκοντά σου όπως και όλοι οι Εκπαιδευτές της Σχολής μας, πεποίθηση την οποία διατηρούμε όλοι οι Συνασκουμενοί σου!

     Εφιπποτοξοτικά!

     Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
     Εφιπποτοξότης - Ιδρυτής των "Ελλήνων Κενταύρων".


     Στο νέο Εκπαιδευτή μας Μηνά Α. Τσομπανιάν, το Δ. Σ. εκφράζει την εκτίμησή του, τα συγχαρητήριά του και δηλώνει την στήριξή του σε ό,τι χρειασθεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.