Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021

ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ     Ευδαίμων η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" στελεχωμένη με προσωπικότητες που εμφορούνται από ουμανιστική συνείδηση αλλά και υψηλότατην επιστημονική κατάρτιση, ανταποκρινόμενες ανιδιοτελέστατα σε μία πρόσκληση αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, όπως η προσωπικότητα της αγαπημένης μας Φοίβης, παλιού Μέλους της Ομάδος μας και πάντα κοντά μας, η οποία, προσφέρεται παρά τις βαρύτατες πανεπιστημιακές καθηγητικές υποχρεώσεις της ώστε να υποστηρίξει τον αγαπημένο μας Βασίλη να ξεπεράσει τους φόβους του και να χαρεί τον Ίππο.

     Δεύτερο μάθημα "υπερβάσεως αναστολών" για τον Βασίλη μας από την Φοίβης μας και τα οφέλη του πρώτου μαθήματος ήσαν εμφανέστατα. Την φορά αυτή ο Βασίλης κατάφερε να εφιππεύσει απείρως ταχύτερα από την προηγούμενη φορά.

     Και την φορά αυτή στις αντιδράσεις του Βασίλη δεν ήταν εμφανές το υπερβολικό άγχος που παρατηρήσαμε στο πρώτο μάθημα.

     Αντιθέτως, ο συμπαθέστατος σε όλους μας και ευγενέστατος Βασίλης, αν και πάντοτε με τις επιφυλάξεις του, ανταποκρίθηκε στις "προσκλήσεις" της Φοίβης εκτελώντας, τελικώς, όλες τις οδηγίες της. 

     Η εμπειρότατη Φοίβη με τους χειρισμούς της διεμόρφωσε μιας ευχάριστη ψυχική διάθεση στον Βασίλη ο οποίος, παρά την συνεχή έκφραση των φόβων του για τον Ίππο και την διατύπωση της επιθυμίας του να αφιππεύσει, δεν έκανε καμία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση και, αντιθέτως, παρέμεινε έφιππος μέχρι την κανονικότατην ολοκλήρωση του ασκησιολογίου που η Φοίβη είχε προετοιμάσει.

     Και στο ύψος της περιστάσεως στάθηκε επάξια και η βοηθός της Φοίβης, η Νικολέτα μας, την οποία ευχαριστούμε για την ουσιώδη συμβολή της.

     Με την εμπειρία των εκτενέστατων περιεχομένων ενός βαρύτατου επιστημονικού βιογραφικού, η αγαπημένη Φοίβη μας, με την παρουσία της στην Ομάδα μας και την ανιδιοτελέστατη συνεισφορά των επιστημονικών γνώσεών της, μας παρέχει μιαν ανεκτίμητην υποστήριξη η οποία πιστώνεται στον συνάνθρωπο! Και γι αυτό θα της είμαστε εσαεί ευγνώμονες!


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.