Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Kάθε φορά που χαιρόμαστε το οπτικοακουστικό υλικό των Προπονήσεων των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" περιμένουμε να χαρούμε αυτά τα δυο παιδιά για να θυμηθούμε ξανά την ιδανικότητα η οποία πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε τοξευτικήν εκπαιδευτικήν ημερίδα.

      Και ο επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης, ενώ την ιδανικότητα των ημερίδων που διοργανώνει την τηρεί δίκην "σήματος κατατεθέντος", στην προκειμένη περίπτωση την αναδεικνύει διδακτικότατα για όλους εμάς που μαθαίνουμε από τη διδασκαλία του και την διδασκαλία του Παραρτήματός του.

     Μια περίοδος δυσκολότατη για όλους η διανυόμενη και στην Κέρκυρα (όπως άλλωστε γενικώς, για τους "Έλληνες Κενταύρους") αυτό δεν γίνεται σχεδόν καθόλου αισθητό σε όλους μας που συνεχίζουμε τη δράση μας μεριμνώντας, φυσικά, όπως και πριν για την αποφυγή μεταδόσεως κάθε ....βασκανίας της εποχικής γρίπης.

     Και κάπως έτσι παραμένουμε όλοι σ' αυτή την Ομάδα υγιέστατοι, ακμαιότατοι και δραστηριότατοι, με τους Κορφιάτες Συνασκουμένους μας εντός και επί τα αυτά του πεδίου ασκήσεώς τους.

     Και με τα δυο αυτά, λαμπρά, παιδιά να χαίρονται το οξυγόνο και να επιδίδονται στον ακόλουθο διάλογο με τον Εκπαιδευτή τους:

     -Κύριε θα κάνουμε ιπτάμενους;

     -Ναι...

     -Θα μας βάλετε κάτι δύσκολο;

     -Και βέβαια....

     -Τιιιι;;;

     -Μπάλες του τένις.

     -Γιουπιιιιιιιιιιι....!!!!!! (χαμόγελο μέχρι τα αυτιά)

     Εμείς οι "Έλληνες Κένταυροι" πολεμιστές είμαστε κι όχι επιδημιολόγοι, αλλά καταφέρνουμε να νικάμε ακόμη και την "επιδημία" με τον Ίππο και το Τόξο, ...προαιώνια ..."φάρμακα" που, ακόμη, δεν τα έχουν ανακαλύψει οι ειδικοί! Ας πρόσεχαν!...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.