Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 
Ο 
ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΣ 
ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΗΣ
[Ετών 12]



     Έχοντας ήδη ολοκληρώσει επιτυχώς την πρακτική του εξέταση από 23ης Μαίου 2020 και λόγω των επικρατουσών ειδικών συνθηκών στους Ομίλους (περιορισμός παρουσίας ατόμων κλπ) εξ αιτίας των μέτρων κατά του υποτιθέμενου κορωναϊού, διεξήχθη σήμερα επιτυχώς και η θεωρητική εξέταση του 12ετούς μαθητή μας Θεοχάρη Κυριακίδη με ποσοστό επιτυχίας 75%, αποδίδοντας στην Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" αλλά και στην χώρα μας τον νεαρότερο Έλληνα Εφιπποτοξότη!


     Ο νεαρός Εφιπποτοξότης Θεοχάρης, μετά και την σημερινή επιτυχή θεωρητική του εξέταση, ιππεύοντας τον επιβήτορα Sepp, υπεβλήθη σε Προπόνηση προόδου κατά την οποία εισήχθη στην ταχυβολία αγώνων, τοξεύοντας αρχικώς και σε καλπασμό, ένα βέλος ανά δέκα μέτρα και, τελικώς, ένα βέλος ανά οκτώ μέτρα.  


     Καθ΄ όλους τους χειρισμούς του ο νεαρός Εφιπποτοξότης αποδεικνύεται πολύ προσεκτικός, υπολογιστικός έως και "εγκεφαλικός", εκτελώντας με προσήλωση και αμεσότητα τα παραγγέλματα του Εκπαιδευτή του χωρίς να μιλά, τηρώντας με ευλάβεια το Σχολείο Σιωπής! Ας σημειωθεί δε ότι, ξεκινώντας την εκπαίδευσή του στην Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων", από 15ης Σεπτεμβρίου 2019 και μέχρι σήμερα, ο 12ετής Θεοχάρης διαπιστεύθηκε ως Εφιπποτοξότης χωρίς  κ α ν έ ν α  δυσάρεστο και χωρίς να πέσει από τον Ίππο  ο ύ τ ε   μ ί α  φορά! 


     Κατά την λήξη της σημερινής εξεταστικής αλλά και προπονητικής ημερίδος, ο Θεοχάρης ερωτηθείς από τον Εκπαιδευτή του τι μπορεί να τον δυσκόλεψε κατά την διάρκεια της Εκπαιδεύσεώς του ο νεαρός εκπαιδευόμενος απήντησε ότι η μόνη του δυσκολία του ήταν να εξάγει τον Ίππο σε καλπασμό, δοθέντος ότι, παραλλήλως, ως αθλητής Υπερπηδήσεως Εμποδίων, χρησιμοποιεί εγκεντρίδες κάτι που απαγορεύεται στην Σχολή μας, όμως παραμένει αισιόδοξος ότι με την συνέχιση της Έφιππης Τοξοβολίας, όπως είναι αναμενόμενο, θα βελτιωθεί η ικανότητα μεταδόσεως μηνυμάτων δια των ποδών του.


     Ο Εκπαιδευτής του και η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" χαιρετίζουμε την ανάδειξη ως Εφιπποτοξότη του 12ετούς Θεοχάρη Κυριακίδη και τον καλωσορίζουμε στην Ελληνική Οικογένεια της Έφιππης Τοξοβολίας, ευχόμενοι να συνεχίσει προς το μονοπάτι και της παγκόσμιας Εφιπποτοξοτικής Οικογενείας με την ίδια προσήλωση, συνέπεια κι επιτυχία!

     After latest exams of June 13thGreece has its younger Horseback Archer aged 12. Horseback Archery School of "Greek Centaurs" proudly presents its graduate Charis while riding his stallion Sepp  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.