Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ"


     Επιλεγμένος ανάμεσα σε πολλούς διεθνείς ικανότατους Εφιπποτοξότες για να αγωνισθεί και να συμμετάσχει σε ειδικό Σεμινάριο στο οποίο θα διδάξει ο ίδιος ο παγκόσμιος πρωταθλητής Kassai Lajos, o "Έλληνας Κένταυρος" Δημήτριος Π. Χρήστου - Αρπάλυκκος, για άλλη μια φορά, τιμά στο εξωτερικό την Ελλάδα και την Ομάδα μας. Για την διοργάνωση η οποία θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στο Λουξεμβούργο μας ενημερώνει ο ίδιος ο Εφιπποτοξότης Αρπάλυκος:



Αγαπητοί Έλληνες Κένταυροι,

     Θα ήθελα με χαρά να σας ενημερώσω ότι από την 19η Ιουλίου 2018 έως 22α Ιουλίου 2018 θα λάβω μέρος σε διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας στο Λουξεμβούργο και, ταυτοχρόνως, θα έχω την χαρά να λάβω μέρος στην ειδικήν εκπαιδευτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον Δάσκαλο Kassai Lajos.

     Είναι λοιπόν Τιμή μου να συμμετάσχω σε αυτούς τους πολύ ιδιαίτερους διεθνείς Αγώνες καθώς επελέγην να ιππεύσω σε μία διαδικασία που θα δώσει το «πράσινο φως» για την εκκίνηση την λειτουργίας Σχολής του Οργανισμού «KASSAI» στο Λουξεμβούργο,  υπό την διεύθυνση  της φίλης, ερίτιμης κ. Bettina Pratt.

     Όπως ήδη γνωρίζετε, για την αναγνώριση Σχολής «KASSAI» απαιτείται να προηγηθούν δοκιμαστικοί αγώνες με παρουσία του ίδιου του Δασκάλου Kassai Lajos ο οποίος δίνει την τελική έγκριση. Σε αυτούς, δε, τους αγώνες γίνεται πάντα προσεκτικά η επιλογή των αγωνιζομένων καθώς πρέπει να πληρούν τα ‘στάνταρ’ του Οργανισμού «KASSAI» και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να αισθάνομαι ιδιαίτερα τιμώμενος από αυτή τους την επιλογή.

Εφιπποτοξοτικά,

  Δημήτριος Π. Χρήστου. - Αρπάλυκος


     Έτσι, στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις της ερίτιμης κ. Bettina Pratt, στο Λουξεμβούργο, ο δικός μας Αρπάλυκος θα αγωνισθεί και θα "συγκατοικήσει" με τον παγκόσμιο πρωταθλητή και Δάσκαλό μας Kassai Lajos, απολαμβάνοντας μία από τις "δυνατότερες" εφιπποτοξοτικές εμπειρίες της ζωής του, βεβαίως, τιμώντας την Πατρίδα μας εν μέσω της "Ελίτ" της αρχαιότερης πολεμικής τέχνης όπως είναι η Έφιππη Τοξοβολία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.