Τετάρτη 30 Μαΐου 2018


ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΤΗΣ
"WARNER BROS"


     Την Κυριακή 27 Μαΐου η Όμάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" είχε την Τιμή να υποδεχθεί δύο ακόμη πρόσωπα από την γνωστή εταιρία "Warner Bros", για να τους μυήσει στην αρχαία τέχνη της Παραδοσιακής Τοξοβολίας.


     Οργανωτικός υπεύθυνος της εν λόγω ημερίδος ήταν ο Εκπαιδευτής της Ομάδος Μάριος Ευθυμιάδης.


     Οι Συνασκούμενοι συγκεντρώθηκαν στον καθιερωμένο χώρο Προπονήσεως στο Λυκαβηττό, αρκετά νωρίτερα απ’ την ώρα ενάρξεως της δραστηριότητος, για να ετοιμάσουν το χώρο όπου θα υποδέχονταν τους καλεσμένους μας.


     Αφού ο Μάριος καλωσόρισε τους δύο επισκέπτες στη Γραμμή Βολής, στη συνέχεια το πρόγραμμα χωρίστηκε σε δύο μέρη.


     Απ’ τη μια ο Μάριος ξεκίνησε με τη μύηση των δύο επισκεπτών στην Παραδοσιακή-Ενστικτώδη Τοξοβολία.


     Και, απ’ την άλλη, η Χρυσούλα ανέλαβε ως Αρχηγός Βολής ενός εξαιρετικά εφευρετικού προγράμματος που είχε ετοιμάσει η ίδια για τους υπόλοιπους Συνασκούμενους που παρευρέθηκαν στην ειδική αυτή εκδήλωση.


     Οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας προχωρούσαν αξιοπρόσεκτα γρήγορα, κατανοώντας απόλυτα το αντικείμενο όπως αναλυτικώς το εξηγούσε ο Εκπαιδευτής.


     Φτάνοντας σε σημείο να εκτελούν και "κασσαϊκές" ασκήσεις μέσα σε λιγότερο από σαράντα λεπτά της ώρας!


     Και εφόσον ο Μάριος έκρινε πως οι ταλαντούχοι επισκέπτες μας ήταν έτοιμοι, τους έβαλε στη Γραμμή Βολής με την υπόλοιπη ομάδα.


     Και ανέλαβε το υπόλοιπο της Προπονήσεως με πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση.


     Το πρόγραμμα αυτό δε θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς ως πρόγραμμα  για αρχάριους καθώς περιείχε κινητικές ασκήσεις που απαιτούσαν απόλυτη συγκέντρωση, όπως και ασκήσεις αποσυνθέσεως και ανασυνθέσεως διατάξεως της ομάδας σε γρήγορο ρυθμό.


     Και φυσικά, όπως ήταν σχεδιασμένο οι δύο επισκέπτες μας δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε μακρινές βολές μαζί με την Ομάδα με την οποία φάνηκαν να συντονίζονται πλήρως απ’ την αρχή ως το τέλος.


     Όσο καλές και να ήταν οι επιδόσεις όλων τη συγκεκριμένη μέρα, αυτό που χαρήκαμε όλοι ήταν τα χαμόγελα και η καλή διάθεση που επικράτησε σε όλη τη διάρκεια της Προπονήσεως.


     Μετά τη λήξη της Προπονήσεως δόθηκαν στους καλεσμένους μας, ως αναμνηστικά, δύο παραδοσιακά ξύλινα βέλη τα οποία κατασκεύασε και επιζωγράφησε ο βελοποιός και Εκπαιδευτής Σπαθασκίας της Ομάδος μας Σπυρίδων Νικόλης-Πρωτεσίλαος.


     Οι δύο καλεσμένοι μας μπορεί να μας ευχαρίστησαν πολλές φορές για αυτό που τους προσφέραμε, αλλά στην  πραγματικότητα οι ευγνώμονες είμαστε εμείς οι "Έλληνες Κένταυροι" που είχαμε την Τιμή να φιλοξενήσουμε και να ασκηθούμε μαζί με δύο τόσο εξαιρετικούς ανθρώπους, όπως και ευγνώμονες προς τη "Warner Bros" που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία.




Φωτογραφικό Λεύκωμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.