Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ


     Το "εσωτερικό μονοπάτι" της Τοξοβολίας (έναντι του εξωτερικού που είναι η Ιππική) για μας τους Εφιπποτοξότες είναι προσπελάσιμο μόνον με την επίγνωση της σημασίας αλλά και της αξίας του διαλογισμού ο οποίος θα πρέπει να συνοδεύει την καθημερινότητα κάθε Ανθρώπου ο οποίος μάχεται για την ανάπτυξη της συνειδητότητός του.

     Επειδή στην Ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει σχετικό βοήθημα, ο Ιδρυτής της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" κηδόμενος της υπαρξιακής ανελίξεως των Μελών της Ομάδος, αλλά και όλων των ομοτέχνων Τοξοτών, συνέγραψε και δημοσιεύει ένα συνοπτικό εγχειρίδιο προσεγγίσεως του Διαλογισμού στην Τοξοβολία, ευχόμενος σύντομα να ακολουθήσουν παρόμοιες μελέτες επ΄ αγαθώ των απανταχού ελληνοφώνων Τοξοτών.

     Το, ισχύον, ανόητο "εκπαιδευτικό σύστημα" ταλαιπωρεί τους μαθητές με έναν όγκο  -κατά κανόνα- άχρηστων "γνώσεων" παραλείποντας την διδασκαλία των ουσιωδεστέρων, ανάμεσα στα οποία κυρίαρχη είναι η Αναπνοή και η σωστή διαδικασία της. Η Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "EΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ " επιμένει για τα Μέλη της στην αναγκαιότητα της εκμαθήσεως της σωστής Αναπνοής, για ευνόητους λόγους! Και στο εγχειρίδιο της Ομάδος «ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ» αναλύεται διεξοδικώς η διαδικασία της σωστής Αναπνοής.

     Το εγχειρίδιο "ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ" διατίθεται δωρεάν από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.