Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΜΥΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ
ΣΤΗΝ 
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ


     Ο αρμενικής καταγωγής Εφιπποτοξότης και Εκπαιδευτής μας υπό επίβλεψη Μηνάς Τσομπανιάν, ανέλαβε και διεκπεραίωσε με επιτυχία την μύηση των Αρμενίων Προσκόπων στην Παραδοσιακή Τοξοβολία.


     Στην καταπράσινη ανοιξιάτικη Πάρνηθα, ο Μηνάς μας και οι αγαπημένοι μας Αρμένιοι Πρόσκοποι χάρηκαν μια δυναμική μυητικήν ημερίδα   στην Παραδοσιακή Τοξοβολία αλλά και την ομορφιά που κρύβουν οι προσκοπικές εξορμήσεις στο ύπαιθρο, όπως όλοι όσοι διατελέσαμε λυκόπουλα ή πρόσκοποι, θυμόμαστε με νοσταλγία.


     Με τις γνωστές ικανότητές του και την αξιοπρόσεκτην υπευθυνότητά του ο Μηνάς μας φρόντισε να "περάσει" στους Αρμένιους Προσκόπους την τεχνική της Παραδοσιακής Τοξοβολίας.


     Φροντίζοντας έναν προς έναν τους μικρούς μαθητές του, ο Μηνάς μας, με τον τρόπο της διδασκαλίας του έφερε στην "επιφάνεια" ιδιαίτερες τοξευτικές ικανότητες παιδιών που ούτε τα ίδια γνώριζαν ότι έχουν.


     Και η υπέροχη αυτή διαδραστική ημερίδα με την εκατέρωθεν θέρμη, όμοια με το τσάι που έβραζε στη χόβολη, άφησε και στην Ομάδα μας μιαν αξέχαστην εμπειρία πρόσχαρων και ικανότατων παιδιών που μας δίνουν ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον.


     Ο συνδυασμός του προσκοπικού ιδεώδους με τα ιδανικά των "Ελλήνων Κενταύρων" έδωσε το καλύτερο αποτέλεσμα σ΄ αυτή την ωραία ημερίδα στην ανοιξιάτικη Πάρνηθα κι εμείς ευχαριστούμε τον Αρχηγό του Συστήματος Αρμενίων Προσκόπων για την εμπιστοσύνη του και την κοινή δράση μας στην όμορφη αττική φύση! Βεβαίως,, ευχαριστούμε και τον Εφιπποτοξότη και Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη Μηνά Τσομπανιάν για την αρτιότατη μύηση στην Παραδοσιακή Τοξοβολία που προσέφερε στους μαθητές του!



Πλήρες Φωτογραφικό Λεύκωμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.