Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ'
ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ "MANESSIS TRAVEL"


     H ποιοτική εκδρομή ξεκινά από τον ποιοτικό κατάλογο και, αν κρίνουμε από τον κατάλογο των λαμπριάτικων εκδρομών εσωτερικού 2020 του "Manessis Travel" που μόλις κυκλοφόρησε με τους "Έλληνες Κενταύρους" στις σελίδες του, τότε, ο πήχης των προσδοκιών μας για τις εκδρομές στις οποίες συμμετέχει η Ομάδα μας, είναι πολύ υψηλός!


     Με ανάγλυφο εξώφυλλο, με 156 έγχρωμες σελίδες και πολυτελές χαρτί, αυτό το έντυπο έργο Τέχνης που δημιούργησε το τμήμα εκδρομών εσωτερικού του μεγάλου τουριστικού Οργανισμού "Manessis Travel" με την υπογραφή του επικεφαλής του τμήματος κ. Γεωργίου Μπαλακάκη, δεν είναι ένας απλός κατάλογος ταξιδιωτικού γραφείου, αλλά ένα σημείο αναφοράς που μπορεί να εφοδιάσει ακόμη και τον μελλοντικό ταξιδιώτη με χρήσιμες πληροφορίες για όλη την Ελλάδα. και για μας, τους "Έλληνες Κενταύρους" που εκτιμούμε την ποιότητα, η παρουσία μας στις σελίδες αυτής της έντυπης δημιουργίας είναι ιδιαιτέρως τιμητική!


     Και παρά το ότι μεσολαβούν μερικές ακόμη εβδομάδες μέχρι τις ημερομηνίες αναχωρήσεων, το Στέλεχος των "Ελλήνων Κενταύρων" που θα είναι οργανωτικός συν-υπεύθυνος, ο αγαπημένος μας Μηνάς Τσομπανιάν, έχει ήδη φροντίσει κάθε λεπτομέρεια, από τα μέτρα υγιεινής και αντισηψίας που θα μας κάνουν να νιώθουμε πιο ξέγνοιαστοι  αυτές τις "περίεργες" εποχές, μέχρι την επάρκεια και καταλληλότητα Τόξων και βελών, κυρίως δε ενός συναρπαστικού προγράμματος, που θα δικαιώσει την επιλογή όσων μας ακολουθήσουν στις λαμπρές ταξιδιωτικές περιπέτειές μας, τούτη τη λαμπριάτικη περίοδο!






     Ωραίοι προορισμοί, συναρπαστικό πρόγραμμα, ελκυστικές τιμές, εξαιρετική οργάνωση! Τι άλλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.