Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019


OI 
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"
ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


     Όταν η δημιουργική ιδιωτική πρωτοβουλία πλαισιώνεται από εξίσου δημιουργικούς συνεργάτες τότε μια γόνιμη ιδέα καταλήγει σε ένα πολύ πετυχημένο φιλανθρωπικό αποτέλεσμα!


     Αυτό συνέβη όταν ο κερκυραϊκός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ποταμός» συνεργάστηκε με τους «Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας» σε μια τριήμερη φιλανθρωπική διοργάνωση (27-28 & 29 Δεκεμβρίου 2019) με τίτλο «ΠΟΤΑΜΟΥΠΟΛΗ 2019» προσελκύοντας εκατοντάδες επισκεπτών στις Αλυκές, Ποταμού Κερκύρας.


     Στην συγκεκριμένη φιλανθρωπική διοργάνωση, οι «Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας» με θερμοκρασία 3 βαθμών και πολύ μετά την δύση του ηλίου, επί τρεις ημέρες υπεστήριξαν την διοργάνωση παρέχοντας την δυνατότητα στους πάμπολλους επισκέπτες να μυηθούν στην Παραδοσιακή Τοξοβολία και να τοξεύσουν σε ένα άριστα οργανωμένο χώρο τον οποίο έστησαν με πολύ γνώση και κόπο οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοί μας υπό την οργανωτική διεύθυνση του επικεφαλής του Παρατήματος, Συνασκουμένου Χριστόφορου Κασφίκη.


     Κατά το τριήμερο, όπως σημειώνει ο επικεφαλής του Παραρτήματος, μετρήθηκαν 2070 (!) τοξεύσεις βελών, με τοξότες και των δύο φύλων και όλων των ηλικιών.


     Και πάλι υπερήφανοι για την οργανωτικήν αρτιότητα που επέτυχαν οι «Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας» σε ένα τόσο κοπιαστικό τριήμερο, η ευγνωμοσύνη μας ακολουθεί όλους τους Κερκυραίους Συνασκουμένους που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της φιλανθρωπικής εκδηλώσεως, τον Χριστόφορο, τον Γιώργο, τον Χάρη, τον Μάκη, την Κατερινα, τον Γιώργο, τον Ανδρέα και τον μικρό Αλέξανδρο! Και να μεταφέρουμε και τις ευχαριστίες του επικεφαλής του Παραρτήματος προς τους προαναφερθέντες Συνασκουμένους του για μία ακόμη επιτυχή συνεργασία που αναδεικνύει τον ανθρωπιστικό Πολιτισμό του νησιού τους!   


     Δεν θα παραλείψουμε να συγχαρούμε για την πρωτοβουλία αυτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ποταμός» και να τον ευχαριστήσουμε για την Τιμή της προσκλήσεως κα, μάλιστα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, των Κερκυραίων Συνασκουμένων μας σε μια τόσο συναρπαστική αλλά και ανθρωπιστική διοργάνωση!


Πλήρες Φωτογραφικό Λεύκωμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.