Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ...ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

 ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ...ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ     Ένας ακόμη γόνιμος, όπως όλοι, Κύκλος Ομάδος διεξήχθη με σημαντικό περιεχόμενο και ουσιώδεις τοποθετήσεις από όλους. Με την ευταξία που χαρακτηρίζει τους "Έλληνες Κενταύρους" και με πολιτισμένο διάλογο που αναδεικνύει διανθρώπινες σχέσεις, ο Αντώνης αποσφράγισε την συσκευασία και παρέδωσε στην Ομάδα την ευγενή προσφορά του, μία σελλίσκη η οποία θα χρησιμοποιηθεί στα μαθήματα της Σχολής μας ως βασικό μέσο διδασκαλίας Γυμνιππευτικής. 


     Η Ομάδα ευχαρίστησε τόσο τον αριστοκρατικώς αλτρουιστή Αντώνη που προσέφερε το χρησιμότατο αυτό βοήθημα ιδίοις αναλώμασι, όσο και την Αγλαία μας η οποία ανέλαβε τις διαδικασίες της παραγγελίας και της παραλαβής του αντικειμένου. Η Ομάδα μας, επίσης ευχαριστεί και τον προμηθευτή κ. Αργύριο Μπουρντένα ("ARGY'S ART") για την άψογη συνεργασία της προμηθείας και αποστολής. Στον ίδιο Κύκλο Ομάδος συζητήθηκαν λεπτομέρειες εκπαιδευτικού χαρακτήρος όσο και των μεταξύ μας σχέσεων οι οποίες αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο συνεσφιγμένες και αλληλέγγυες λόγω της υψηλής ποιότητος των Μελών της Ομάδος μας.


     Την ίδια στιγμή, λίγο πιο πέρα, στη δημοσιά, ένας άλλο δείγμα ..."πολιτισμού" της κρατούσης ...αντιφασιστικής δημοκρατίας μας παρέπεμψε σε συγκριτικούς ...αναστοχασμούς, κάνοντάς μας υπερήφανους για τις επιλογές μας, αλλά και για το πολιτιστικό επίτευγμά μας να χαιρόμαστε ένα ποιοτικό ...παράλληλο σύμπαν, ανεπηρέαστο από τον ευτελισμό βίου που επιχειρεί το αντιφασιστικό δημοκρατικό καθεστώς που μας περιβάλλει!


    Η μικρή λυρική πλατωνική διάνθιση των "Ελλήνων Κενταύρων", εν μέσω της πελώριας παρακμιακής "ηχορυπάνσεως", αποδεικνύει ότι η θέληση της δυνάμεως, ανεξαρτήτως αριθμητικών μεγεθών, μπορεί να κατανικήσει κάθε αβελτερία, σεβόμενη την συμπαντική τάξη και τους νόμους της Φύσεως!


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.