Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΙΔ' ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

 ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ 

ΣΤΗ 

ΙΔ' ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ     Από 1ης Σεπτεμβρίου 2021 η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι" η οποία εμφανίσθηκε το 2005 εισάγοντας, πρώτη, την Έφιππη και Παραδοσιακή Τοξοβολία στην Ελλάδα και αποκτώντας νομικό πρόσωπο το 2008, εισέρχεται στην ΙΔ' Προπονητική Περίοδό της η οποία θα διαρκέσει μέχρι την 31η Αυγούστου 2022. Αυτό σημαίνει ότι οι "Έλληνες Κένταυροι" εισέρχονται στην δεκάτη τετάρτη περίοδο συντεταγμένης λειτουργίας τους με την οργανωτική κανονικότητα που χαρακτηρίζει αυτή την Ομάδα μιας αρχέγονης πολεμικής τέχνης όπως η Έφιππη Τοξοβολία. Και αυτή η, επετειακή, είσοδος στη νέα Προπονητική Περίοδο βρίσκει τους "Έλληνες Κενταύρους" τιμητικώς ενισχυμένους με το νέο Παράρτημά μας, των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης", του οποίου η παρουσία ανάμεσά μας δεν μας λαμπρύνει, απλώς, με ένα πολύ ιδιαίτερο δυναμικό, αλλά μας επιφορτίζει και με χρέος ανταξιότητος ανεβάζοντας τον "πήχη" της ομαδικής μας ποιότητος!


     Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτή η ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξη της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" με την υποδοχή του νέου Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης", μας δίνει την ευκαιρία να καλωσορίσουμε άξιους Συνέλληνες και να τους αφιερώσουμε την Προπονητική Περίοδο που αρχίζει, κάτι άλλωστε που φαίνεται και από το κεντρικό θέμα της σχετικής αφισέτας που απεικονίζει ένα δημιούργημα του εργαστηρίου των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης".


     Καλωσήλθατε, λοιπόν, αγαπημένοι μας "Έλληνες Κένταυροι Σπάρτης" κι ας ετοιμαστούμε όλοι οι "Έλληνες Κένταυροι" της κεντρικής Ομάδος, των "Ελλήνων Κενταύρων Κύπρου", των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας", των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος και Σχηματαρίου"  να λάβουμε μέρος στην "Αμφικτυονία των Ελλήνων Κενταύρων" της οποίας την διοργάνωση αναλαμβάνει ο κεντρικός μας Οργανωτικός Υπεύθυνος Αντώνης Διαγούπης, ως επίκεντρο διοργανώσεων της νέας Προπονητικής Περιόδου για το οποίο θα εκδοθούν περαιτέρω ανακοινώσεις.


ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Κατά την λήξασα ΙΓ' Προπονητική Περίοδο διοργανώθηκαν, κατά τόπους, οι παρακάτω εκπαιδευτικές ημερίδες:
ΑΘΗΝΑ 146
ΚΕΡΚΥΡΑ 55
ΧΑΛΚΙΔΑ 25
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 17
ΣΠΑΡΤΗ 7

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.