Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

ΜΕ ΑΛΜΑΤΩΔΕΙΣ ...ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

ΜΕ ΑΛΜΑΤΩΔΕΙΣ ...ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ 


     Ένα μεγάλο "ΕΥΓΕ!" στην καλή μας Νικολέτα η οποία ζήτησε να διευθύνει μια πολυάνθρωπη Γραμμή Βολής και να διεκπεραιώσει με επιτυχία μιαν ...(υπερ)κινητική Προπόνηση ανοικτού πεδίου με θεαματικό αποτέλεσμα.

     Χωρισμένη στα δύο, αρχικώς, η Γραμμή Βολής για λειτουργικούς λόγους, η Νικολέτα ανέλαβε τους πρωτοείσακτους και πλέον αρχαρίους, ενώ ανέθεσε την εποπτέια της κυρίως Γραμμής Βολής με τους προχωρημένους στον Αντώνη, επωμιζόμενη πάντοτε τα "δύσκολα" με έναν χαρακτήρα λίαν υπεύθυνο.

     Τα δύο "σκέλη" της Γραμμής Βολής λειτούργησαν ξεχωριστά μέχρι που οι πρωτοεισαγόμενοι κατάλαβαν το "παιγνίδι" , εντασσόμενοι στην ενιαία, πλέον, Γραμμή Βολής για τους γνωστούς εκπαιδευτικούς λόγους.

     Κατά το κυρίως μέρος της Προπονήσεως κατεγράφησαν λίαν δυναμικά κινητικά στιγμιότυπα με τα περισσότερα από αυτά συνοδευόμενα και από λαμπρά αποτελέσματα ευστοχίας.

     Σε πολύ καλή φυσική φόρμα όλοι οι Συνασκούμενοι και, κυρίως αυτοί οι οποίοι παρακολουθούν τακτικά μαθήματα Ιππασίας και προπονούνται συστηματικά στην Έφιππη Τοξοβολία.

     Το εφιπποτοξοτικό μας αντικείμενο, κατά τρόπο δεδομένο, παρουσιάζει αρμονικότατα αποτελέσματα και σωματικής εκγυμνάσεως, κυρίως, με τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων όπως τα διεξάγει ο παραδοσιοκράτης Εκπαιδευτής ο οποίος θεωρεί την Σουηδική Γυμναστική ως την καλύτερη γύμναση για το ανθρώπινο σώμα.

     Κι αυτό έδειξε κι αυτή την φορά ορθό, με τους συμμετέχοντες να το επιβεβαιώνουν με τα άνετα όσο και αρμονικά άλματά τους υπό τις εντολές της Νικολέτας.

     Ιδανικές οι προπονητικές μας συνθήκες, πλέον, "δρομολογούν" υψηλές προσδοκίες για την Ομάδα μας!  


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.