Δευτέρα 20 Μαΐου 2019


ΜΥΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 
ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

Tο εμβληματικό "Οινοποιείο ΛΥΚΟΣ"

     Ένα αξιέπαινο "άνοιγμα" για την μύηση των Ευβοέων στην Παραδοσιακή Τοξοβολία επιχειρεί δυναμικά ο Αρχηγός του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" Εφιπποτοξότης, Γεώργιος Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης με τους μαθητές και βοηθούς του. Αυτή την φορά στο φημισμένο Οινοποιείο "ΛΥΚΟΣ", (Ερέτρια, Εύβοια) όπου, επ΄ ευκαιρία μιας εκδηλώσεως, ο Ιφικράτης και ο βοηθός του Γεώργιος-Λυκάων, σε διάστημα τεσσάρων ωρών, έφεραν πλέον των 50 ατόμων και των δύο φύλων και διαφόρων ηλικιών που δεν είχαν πιάσει ποτέ Τόξο στα χέρια τους, σε επαφή με την Παραδοσιακή-Ενστικτώδη Τοξοβολία. 


     Παραλλήλως με την θερμή "αγκαλιά" του Οινοποιείου προς τους προσκεκλημένους του, ο Ιφικράτης υπέδειξε στο ίδιο Κοινό την συναρπαστική "αγκαλιά" της δικής μας Τοξοβολίας δημιουργώντας μιαν ωραιότατην ατμόσφαιρα κι ένα ξάφνιασμα πολύ θετικό σε όλους. 

     Άριστα οργανωμένος, με πρόγραμμα που να εγγυάται ασφάλεια, διατήρηση του ενδιαφέροντος του Κοινού αλλά και ωφέλεια, διαθέτοντας δικά του μέσα (Τόξα και βέλη) κυρίως, υπομονή και μεράκι για την Τοξοβολία, ο αγαπημένος μας Ιφικράτης έφερε σε επαφή τους επισκέπτες του Οινοποιείου με την Τοξοβολία κατά ένα τρόπο επαρκέστατο και πλήρη, αποδεικνύοντας ότι είναι, εκτός από ένας ικανός Εφιπποτοξότης και ένα καλός οργανωτής εκδηλώσεων.


     Το Κοινό του Ιφικράτη, χάρη στη διδασκαλία του, ανταποκρίθηκε με ασφάλεια, ταχύτητα και, κυρίως, αποτελεσματικότητα στις απαιτήσεις της Τοξοβολίας και χάρηκε τα οφέλη αυτής της ιδιαίτερης δραστηριότητος που αν την καθιέρωνε καθένας στη καθημερινότητά του ο Κόσμος μας θα ήταν ηρεμότερος και καλύτερος.


     Επιτυχέστατη η πρωτοβουλία του Οινοποιείου "ΛΥΚΟΣ" για την πρόσκληση των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" στην εκδήλωσή του διότι οι εντυπώσεις όσων έλαβαν μέρος ήσαν άριστες!


     Σε λίγες ημέρες (1η Ιουνίου 2019) ο αγαπημένος Ιφικράτης μας επιχειρεί νέα διοργάνωση μυήσεως Κοινού στην Παραδοσιακή-Ενστικτώδη Τοξοβολία η οποία μόλις προαναγγέλθηκε σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτυώσεως και θα διεξαχθεί στο Σχηματάρι. 


     Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" αισθάνεται υπερήφανη με τέτοιες πρωτοβουλίες και, πάντοτε ευγνώμων σε όσους αναλαμβάνουν παρόμοιο έργο δηλώνει την αμέριστη στήριξή της!



Πλήρες φωτογραφικό Λεύκωμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.