Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ

ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ


     Και που, ακριβώς, "βρισκόμαστε" όταν το δάχτυλο αρχίζει να σφίγγει την σκανδάλη ή, μάλλον, τα δάχτυλα ετοιμάζοντα να απελευθερώσουν την χορδή;


     Ποιο, ακριβώς, είναι το επίπεδο της σχέσεώς μας με τον χωροχρόνο και ποια η αντίληψή μας για όσα μπορεί να συμβαίνουν πέραν του ...στόχου, ενώ είμαστε έτοιμοι να απελευθερώσουμε την χορδή;


     Tολμήσαμε ποτέ ως Τοξότες μιας μαχητικής Τοξοβολίας να βιώσουμε τα σοβαρότατα διλήμματα του ελεύθερου σκοπευτή που συχνά είναι αναγκασμένος να "περάσει" την σκοπευτική γραμμή του ανάμεσα από φίλια σώματα;


      Kαι πάλι ο επισείων της κουκουβάγιας, με ό,τι σημαίνει για το περιεχόμενο του ασκησιολογίου όπου εμφανίζεται, "σημάδεψε" την Γραμμή Βολής κι όλα τα παραπάνω ερωτήματα ήρθαν να απαντηθούν σ΄ αυτή την Προπόνηση όπου η εντολή πυρός ήταν αποτέλεσμα, κατ΄ αρχήν,...αποκρυπτογραφήσεως και εν συνεχεία ενσυναισθήσεως, σκοπεύσεως και τοξεύσεως.


     Φαινομενικώς "εύκολος ο στόχος" αλλά, ουσιαστικώς, δύσκολη η στοχαστική του προσβασιμότητα αφού θα έπρεπε να προηγηθεί μία ολόκληρη διανοητική διαδικασία για καθέναν Τοξότη ξεχωριστά, με το αποτέλεσμα της τοξεύσεώς του να φέρει την "σφραγίδα" όχι τόσο της στοχαστικής του δεινότητος, αλλά πολλών προηγούμενων εγκεφαλικών διεργασιών.


     Η όλη Προπόνηση παρατηρήθηκε από τον Εκπαιδευτή πίσω από την Γραμμή Βολής και τα συμπεράσματα ήσαν ότι τρεις εκ των παρόντων εκπαιδευομένων είναι, πραγματικά, "φονικά όπλα". Και οι τρεις με γενετική προδιαγραφή και τίποτε εκτός αυτής.


     Καλή και η προσπάθεια των υπολοίπων αλλά παρασάγγες απέχουσα από την φυσική ...φονική "ανταπόκριση" των τριών προαναφερθέντων. Έτσι, για να ξέρουμε και το τί μας γίνεται στην Ομάδα.


     Κατά τα λοιπά, σήμερα υποδεχθήκαμε κι έναν ακόμη Τοξότη, τον φίλτατο Γεώργιο τον οποίο ανέλαβε ο Αντώνης μας να κατατοπίσει στις ιδιαιτερότητες της μαχητικής μας Τοξοβολίας.


     Επίσης, στο περιθώριο της ημερίδος, "απογειώσαμε" για λίγο και το drone της Ομάδος μας το οποίο αναλαμβάνει δράση οπτικοποιήσεως των μαθημάτων και Προπονήσεών μας.


     Όλα, με την βοήθεια των Θεών, βελτιούμενα στην Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων"!

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.