Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021

"Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" ΤΟΥ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ

 "Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" 

ΤΟΥ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ


     Ένα ευρηματικότατο κι αισθητικότατο έργο Τέχνης, μαζύ με τα όσα ανεκτίμητα μας προσέφερε η τριήμερη εξόρμησή μας στην Σπάρτη (περί της οποίας ακολουθεί εκτενής ανάρτηση) δωρήθηκε ευγενώς από τον νέο καλλιτέχνη Συνέλληνα κ. Αλέξανδρο Παπαστρατηγάκη ο οποίος δημιουργεί γλυπτά χρησιμοποιώντας παλαιά μέταλλα και του οποίου έργα εκτίθενται στον Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών.

     "Ο Κένταυρος" του κ. Αλέξανδρου Παπαστρατηγάκη ο οποίος δωρήθηκε στην Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" και από σήμερα κοσμεί την έδρα της εφιπποτοξοτικής "οικογενείας" μας αντανακλά την διαχρονικότητα του "απαστράπτοντος μύθου" με αξιοπρόσεκτη τόλμη φόρμας και κατασκευαστικών υλικών.

     Αν και νεαρός, ο δημιουργός του δωρηθέντος γλυπτού, έχει ήδη πιστωθεί με ένα έργο υψηλής ποιότητος αλλά και "μεγέθους", γεννώντας αισθήματα υπερηφανείας σε όσους διατηρούμε υψηλές προσδοκίες από την σύγχρονη Ελληνική Τέχνη αφού, ο κ. Αλέξανδρος Παπαστρατηγάκης χαράζει νέους εικαστικούς ορίζοντες, κυρίως, με την πυξίδα της ιστορικότητος της ιερής Λακεδαίμονος γης, της οποίας αποτελεί και ο ίδιος γέννημα.

      Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" και ο Ιδρυτής της, με ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον κ. Αλέξανδρο Παπαστρατηγάκη, εκφράζουμε τον θαυμασμό μας, γενικώς για το όλο καλλιτεχνικό έργο του και, ειδικώς, για τον "Κένταυρό"  του ο οποίος, εφεξής θα μας υποδέχεται στον χώρο των συγκεντρώσεών μας υπενθυμίζοντάς μας όχι μόνον την καλλιτεχνική δεξιότητα ενός νέου Συνέλληνος, αλλά, κυρίως το ήθος του το οποίο θαυμάσαμε κατά την διάρκεια της, πρόσφατης, τριήμερης εξορμήσεώς μας στην Σπάρτη! 

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.