Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

ΣΧΟΛΗ ΙΠΠΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Πρόσκληση στην επανεκκίνησή της! [Κυριακή 9η Μαίου 2021]

 ΣΧΟΛΗ ΙΠΠΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Πρόσκληση στην επανεκκίνησή της!

[Κυριακή 9η Μαίου 2021]

 

     Μετά τα μεσολαβήσαντα υγιεινομικοφανή «απρόοπτα» τα οποία ανέτρεψαν άρδην την κοινωνική μας καθημερινότητα και ανεξαρτήτως των «βουλών» των εξουσιαζόντων, την Κυριακή, 9η Μαίου 2021, στις 16:00 μ.μ. στην έδρα της Ομάδος μας, ξεκινά και πάλι η λειτουργία της Σχολής Ιππικού Θεάτρου των «Ελλήνων Κενταύρων».

     Κύριος σκοπός του Ιππικού Θεάτρου  είναι η καλύτερη εκπαίδευση στις Έφιππες Πολεμικές Τέχνες όσων συμμετάσχουν αλλά και η διαμόρφωση μαχητικού ήθους, απαραίτητου σε κάθε Εφιπποτοξότη γι' αυτό και καλούνται όλοι οι "Έλληνες Κένταυροι" να λάβουν μέρος. Και για όσους θα συμμετάσχουν δεν θα υπάρχει  ο υ δ ε μ ί α  οικονομική επιβάρυνση, σύμφωνα, άλλωστε με το γενικό πνεύμα της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων".

     Στη συνάντησή μας της προσεχούς Κυριακής θα ξανα-μελετήσουμε το έργο που έχουμε ήδη ξεκινήσει να επεξεργαζόμαστε, αλλά και θα καταθέσουμε απόψεις και προτάσεις ομαδικής και ατομικής συνεργασίας επάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο γι αυτό και κρίνεται απαραίτητη η παρουσία όλων όσων ενδιαφέρονται για το Ιππικό Θέατρο.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.