Κυριακή 9 Μαΐου 2021

ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"

 ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ 

ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"


     Τηρώντας τον βασικό κανόνα των "Ελλήνων Κενταύρων" για παραγωγή ποιοτικού κι αισθητικού έργου, ο Συνασκούμενος και δγημιουργός των εξαιρετικών ενδυμασιών της Ομάδος μας Πάνος, μας παρουσίασε το πρώτο δείγμα του καπέλλου της Ομάδος μας του οποίου η χρήση καθίσταται απαραίτητη για την προστασία μας, λόγω της συνεχούς εργασίας μας σε ακάλυπτο, φυσικό, έδαφος, υπό συνθήκες αυξημένων θερινών θερμοκρασιών

     Το καπέλλο της Ομάδος είναι αρίστης ποιότητος, κατασκευασμένο 100% από πολυεστέρα στην Κίνα και εισάγεται στην Ευρώπη από την Γαλλική εταιρεία "Kariban". Προστατεύει ισχυρά από την ηλιακήν ακτινοβολία το πρόσθιο και άνω μέρος της κεφαλής (μέτωπο, θόλο) με επαρκές γείσο αλλά και ενισχυμένο πολυεστέρα, ενώ, κατά το πίσω ήμισυ, επιτρέπει τον διαρκή αερισμό με ειδικό δικτυωτό υλικό, είναι δε πανάλαφρο. Η όλη σχεδίασή του επιτρέπει στις κυρίες να το φορούν χωρίς να παρεμποδίζεται η διατήρηση ελεύθερης της αλογοουράς. Πλένεται στους 30 βαθμούς και είναι ενός μεγέθους, ρυθμιζόμενο με ακρίβεια μέσω ειδικού μηχανισμού ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος, κοστίζει δε 10 ευρώ προμηθευόμενο απ΄ ευθείας από τον κατασκευαστή του και Συνασκούμενό μας Πάνο.  

     Βεβαίως, το καπέλλο της Ομάδος των "Ελλήνων  Κενταύρων" δεν θα μπορούσε παρά να φέρει το έμβλημά της κεντημένο με εξαιρετικό τρόπο και σε τέλεια αναλογία, στο πρόσθιο μέρος του, κάτι για το οποίο προηγήθηκε η δημιουργία ειδικής μακέτας ώστε το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο της όλης ποιότητος αλλά και αισθητικής τωμ "Ελλήνων Κενταύρων".

     Όπως έχει ήδη επισημανθεί, πλέον, όσοι συμμετέχουμε σε υπαίθριες δραστηριότητες θα πρέπει να προστατευόμαστε από ηλιοπληξία με καπέλλο και το παραπάνω θεωρείται ιδανικό. Επιτρεπτό, όμως, είναι και οποιοδήποτε άλλο καπέλλο αρκεί να είναι ενδεδειγμένης προστασίας, χρώματος μαύρου και χωρίς άλλα χρώματα, επιγραφές ή σχέδια, λόγω των γνωστών περιορισμών ομοιογενούς εμφανίσεως. 

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.