Κυριακή, 9 Μαΐου 2021

Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ



     Κατά την τελευταία απολογιστική συζήτηση την οποία κάναμε μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος εκείνης της εκπαιδευτικής ημερίδος, αναφερθήκαμε σε κάθε συμμετασχόντα ξεχωριστά υπογραμμίζοντας τις δυνατότητες αλλά και υστερήσεις ενός εκάστου. Και μετά μεγάλης χαράς διαπιστώσαμε ότι, πλέον, ο συγκεκριμένος συμπαθέστατος χώρος, απλώς, δεν μας χωρά με αποτέλεσμα κάποιοι Συνασκούμενοι να μην μπορούν να παρίστανται με την ίδιαν άνεση όπως και οι υπόλοιποι, ενώ κάποιους αδυνατεί να περιλάβει και ο ...ευρυγώνιος στις φωτογραφίες. Επειδή και αυτές οι άτυπες απολογιστικές συζητήσεις είναι χρησιμότατες για την βελτίωση όλων και ...αεροδρόμιο δεν μας προσφέρεται, γίνεται γνωστό ότι όλες οι μελλοντικές απολογιστικές συζητήσεις θα γίνονται σε ανοικτό χώρο υπό μορφή κανονικού Κύκλου και, για τον λόγον αυτό παρακαλούνται όλοι για την ανάλογη στάση και συμπεριφορά. Ευτυχώς η Ομάδα μεγαλώνει ραγδαία κι αυτό μας καθιστά υποχρέους λήψεως μέτρων απρόσκοπτης λειτουργίας.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.