Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΕΠΙ ΙΜΑΝΤΟΣ, SLACKLINE TRAINING SESSION

ΗΜΕΡΙΔΑ 
ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΕΠΙ ΙΜΑΝΤΟΣ

SLACKLINE TRAINING SESSION


     Oι "Έλληνες Κένταυροι" δεν μπορούμε παρά να είμαστε άριστα εκπαιδευμένοι στην ισορροπία, όχι μόνο για να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις της Έφιππης Τοξοβολίας αλλά και της ίδιας της καθημερινότητός μας! Και, για τον λόγο αυτό, το προσεχές Σάββατο, 15η Μαίου 2021 στις 12:00 μ. στην Κοιλάδα μας, θα διεξαχθεί ειδική εκπαιδευτική ημερίδα ισορροπίας επί ιμάντος, με προσκεκλημένο ειδικό Εκπαιδευτή από τους πλέον εμπείρους στο αντικείμενο ο οποίος θα μας διδάξει επί δύο το ορθό στήσιμο του ιμάντος, τα μέτρα ασφαλείας και τις μεθόδους βαδίσεως επάνω στον ιμάντα. Η Ομάδα έχει φροντίσει για την προμήθεια δύο ιμάντων από τους πλέον ενδεδειγμένους για αρχαρίους (Rookie) προκειμένου να μπορούν να ασκούνται περισσότερα Μέλη μας χωρίς καθυστερήσεις και με δεδομένο το μέγεθος της Ομάδος μας, ενώ η συμμετοχή όλων στην ημερίδα θα είναι δωρεάν. Απαραίτητη υποχρέωση όσων συμμετάσχουν, αυστηρώς, η προβλεπόμενη εμφάνιση Ομάδος (μόνον τα νέα Μέλη μπορούν να παρίστανται με μαύρη γενική ενδυμασία χωρίς χρώματα, επιγράμματα ή σχέδια) και με αθλητικά υποδήματα, ει δυνατόν, λεπτόσολα.  Εφεξής δεν γίνεται κανείς δεκτός εάν δεν φέρει την προβλεπόμενη ενδυμασία της Ομάδος. Περισσότερα στο: τ. 6977764737.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.