Κυριακή, 30 Μαΐου 2021

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! 29η ΜΑΪΟΥ 1453

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!
29η ΜΑΪΟΥ 1453


     Αν αγαπάς πραγματικά την Πατρίδα σου θα πρέπει να πανηγυρίζεις όταν ηττάται ο εχθρός της, ή, όταν καταρρέει ο κατακτητής της και οι "Έλληνες Κένταυροι" ως αμιγώς φιλοπάτρεις, πανηγυρίζουμε την κατάρρευση των Ρωμαίων κατακτητών της Ελλάδος στο ανατολικό τους άκρο, την 29η Μαίου 1453, όπως άξιζε σ΄ εκείνους που, παλιότερα, κατέλυσαν τον Ελληνισμό στη μάχη της Λευκόπετρας!

Μάχη Λευκόπετρας, 146 μ.χ.χ.
Η εσχάτη υπεράσπιση της Ελλάδος

     Τούτη την ημέρα της τιμωρήσεως των ασεβών κατακτητών του Ελληνισμού, των Ρωμαίων, οι οποίοι όχι μόνον κατέκτησαν τη γη των Ελλήνων αλλά και σε όλο το διάβα της κυριαρχίας τους βανδάλισαν ό,τι ελληνικό μέχρι την ταπεινωτική συντριβή τους από τον Οθωμανό Μωάμεθ Πορθητή, οι Έλληνες μπορεί να μη πανηγυρίζουμε την αντικατάσταση της κυριαρχίας από έναν ακόμη αλλόφυλο,  αλλά, τουλάχιστον, ικανοποιούμεθα από την ήττα των κατακτητών μας!


     Διαβάζοντας σωστά την Ιστορία, δεν σπαράζουμε όπως οι ανελλήνιστοι ανιστόρητοι για την ήττα των Ρωμαίων κατακτητών μας, δεν θρηνούμε για την κατάρρευση των Ρωμαίων βανδάλων του Ελληνισμού όπως εκπαιδεύονται οι μηδίζοντες υποτακτικοί μιας αλλόδοξης εκκλησίας που συνεργάσθηκε με όλους τους κατακτητές του Ελληνισμού!

Έργα βανδάλων, κατά του Ελληνισμού.


     Διαβάζοντας σωστά την Ιστορία δεν διεκδικούμε τα εξαμβλωματικά τεμένη των Ρωμαίων κατακτητών μας, χρεώνοντας την Ελλάδα με μία ακόμη ήττα!

Hieronymus Wolf (13 August 1516 - 8 October 1580)

Ο πλαστογραφος της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας

σε, δήθεν, "Βυζάντιο"!

      Διαβάζοντας σωστά την Ιστορία γνωρίζουμε ότι στη πόλη του ΡΩΜΑΙΟΥ Κωνσταντίνου ηττήθηκε η διεφθαρμένη Ανατολική ΡΩΜΑΪΚΗ Αυτοκρατορία η οποία ποτέ δεν χρησιμοποίησε ως ονομασία της την λέξη "Βυζάντιο" που υπήρξε ένα πλαστογράφημα του Γερμανού Hieronymus Wolf  ο οποίος το καθιέρωσε το 1562, δηλαδή, περισσότερο από έναν αιώνα  μ ε τ ά  την κατάρρευση της Αυτοκρατορίας των ΡΩΜΑΙΩΝ!


      Για τους απομένοντες Έλληνες, εν μέσω των οποίων και οι "Έλληνες Κένταυροι", μπορεί να εκκρεμεί από το 146 π.χ.χ. η επανίδρυση της Ελλάδος με την ανόρθωση των φυλετικών μας Αξιών, ωστόσο και προς επίτευξή της, διαβάζουμε σωστά την Ιστορία διότι μόνον έτσι μπορεί να προσδοκάται η αποκατάσταση "ημαρτημένων"!

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.