Σάββατο, 1 Μαΐου 2021

ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ...ΤΙΝΑ!

ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ...ΤΙΝΑ!


 

Ημέρα διανομής ενδυμασιών Ομάδος και πολλών ακόμη κεντητών δημιουργιών, συμπεριλαμβανομένης και της σημαίας της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" η σημερινή, με δημιουργό τον φίλτατο Συνασκούμενο Πάνο Πελεγρίνη τον οποίον ευχαριστούμε για τα άψογα δημιουργήματά του αλλά και για την ευγενή προσφορά του προς την Ομάδα μας μιας σειράς κεντητών εμβλημάτων που θα βρουν την θέση τους στο εφίππιο της Ομάδος όπως είναι απαραίτητο για την, όπως βραβεύθηκε στο παρελθόν, καλύτερα οργανωμένη Ομάδα σε διεθνή εμβέλεια. Κι έχοντας έναν δικό μας κατασκευαστή "απαραιτήτων" μπορούμε να χαιρόμαστε, ό,τι ακριβώς θέλουμε, όπως ακριβώς το θέλουμε... Και σε λίγο θα έχουμε προστατευτικά καπέλα για τον καλοκαιρινό ήλιο που δεν αστειεύεται στη Κοιλάδα και όπου οι "Έλληνες Κένταυροι" δρούμε...

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.