Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ...ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΛΗΨΕΙΣ

ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ...ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΛΗΨΕΙΣ     Όταν έχεις ήδη "πετάξει" ακροβατικά αεροσκάφη εκτελώντας το σύστημα "Aresti" και, μάλιστα, σε μιαν ηλικία που άλλοι νέοι αρκούνται στη πολυθρόνα της καφετέριας, νιώθεις ότι κάποιος σου κάνει χιούμορ αποκαλώντας "αεροσκάφος" αυτό το μικρό πλαστικό ..."ζουζούνι" που, διεθνώς, ονομάζεται "drone". 


     Κι όμως...πολύ σωστά αυτό το υπέροχο εργαλείο αποκαλείται "αεροσκάφος", επισημαίνοντας ότι, στο διάβα του χρόνου, από τότε που ήμασταν ...ιπτάμενα μειράκια μέχρι σήμερα που αγγίζουμε τα ...70, όλα τείνουν στην αποπροσωποποίηση και στον πλαστικοποιημένο ...μινιμαλισμό ο οποίος, όμως, διατηρεί μιαν επαυξημένη λειτουργικότητα κάνοντας ακόμη κι εμάς τους εμμονικούς της παραδόσεως να συμφιλιωνόμαστε μαζύ του!


     Μετά, λοιπόν, από μία προσεκτική έρευνα αγοράς, ο Συνασκούμενός μας Αντώνης κατέληξε στην αγορά του πλέον προηγμένου drone, προκειμένου να υπηρετήσει την πλέον προηγμένη ...Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας, των "Ελλήνων Κενταύρων", ώστε να καλύψει τις εκπαιδευτικές αλλά και λοιπές δράσεις της με ποιοτικές εναέριες λήψεις!


       Και σήμερα χαρήκαμε από κοινού το νέο απόκτημα της Ομάδος μας σε μία δοκιμαστική πτήση του η οποία βαθμολόγησε με άριστα τόσο τον χειριστή του Αντώνη όσο και το ίδιο το ..."αεροσκάφος" μας.


     Η δοκιμαστική πτήση του drone μας, περιελάμβανε μια ταχύτατη προετοιμασία της κυρίως συσκευής και των παρελκομένων της, την απογείωσή της, την αιώρησή της και την επαναπροσγείωσή της, με ενδιάμεσες αλλαγές κατευθύνσεων και επιπέδων πτήσεως, χειρισμούς που εξετέλεσε κατά άριστο τρόπο ο Αντώνης και σε χρόνο...dt.


     Και τι δεν θυμήθηκε ο Ιδρυτής της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" απόψε, χάρη στον Αντώνη και στο ..."αεροσκάφος" μας... Τον Αρχιεκπαιδευτή του Επισμηναγό Γ. Σούρρα, τον Εκπαιδευτή του Σμηναγό Δ. Μεθενίτη, τους Εκπαιδευτές του Α. Φάκο και Δ. Αργυριάδη, ακόμη και τον μηχανικό Δ. Πιπεράκη με τον βοηθό του Σμηνία Γιαννή, στο θρυλικό Τατόι, αλλά και όλους τους Εκπαιδευτές του στην Σχολή του Γερμανικού Fuhlsbüttel. Αυτούς που ποτέ δεν θα πάψει να ευγνωμονεί για την υπέροχη εμπειρία της πτήσεως που κατάφερε να απολαύσει κατόπιν της δικής τους, ανεκτίμητης, προσφοράς γνώσεων και χειριστικής δεξιότητος.


     Ωστόσο, τούτο το μικρό ..."αντίδωρο" αεροσκάφους, καθώς πετούσε σήμερα μπροστά στα μάτια μας, μας ξαναπροσγείωσε στην τεχνοκρατική πραγματικότητα της εποχής μας κάνοντάς μας να ευχαριστήσουμε, πλέον, εξίσου και τους σχεδιαστές του όπως και τον δικό μας Αντώνη για τον εύστοχο εξοπλισμό της Ομάδος μας με μια τόσο χρήσιμη πτητική συσκευή που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το ομαδικό έργο της Σχολής μας.


     Με γειά σας, "Έλληνες Κένταυροι"!

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.