Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021

HABEMUS ...ΣΗΜΑΙΑ!

HABEMUS ...ΣΗΜΑΙΑ!


     Με την "υπογραφή" του Συνασκουμένου Σταύρου Γεωργάκη ο οποίος κατασκεύασε τη βάση με την υπαινικτικότατη λαβή μεταφοράς, ολοκληρώθηκε η κατασκευή της σημαίας της Ομάδος μας.

     Ένας ιστός γεμάτος συμβολισμούς σε μία βάση η οποία, επίσης, βρίθει συμβολισμών, μία σημαία που φέρει κεντητό το έμβλημα της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" θα είναι πλέον διαθέσιμη όχι, απλώς, για να κοσμεί τη βάση μας αλλά και για να μας συνοδεύει σε κάθε δράση.

     Ευγνώμονες ευχαριστίες στον Συνασκούμενο Παναγιώτη Μπελεγρίνη για την δημιουργία του υφασμάτινου μέρους και των κεντημάτων και στον Συνασκούμενο Σταύρο Γεωργάκη για την κατασκευή της βάσεως στο μεταλλομηχανουργικό εργαστήριό του! 

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.