Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ

 ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ


     Κένταυροι καλησπέρα, σήμερα πραγματοποιήσαμε μια πολύ ωραία προπόνηση αλλά τα νέα δε θέλω να τα μοιραστώ μόνο με του παρευρισκόμενους της προπόνησης και γράφω εδώ για να ακούσουν οι πανταχού Κένταυροι ανά την Ελλάδα πώς πάμε για να έχετε μια άποψη και γνώση για τα μαθήματα στην Αθήνα.

     Το άλογο ο Καλέντζης το έχει στρώσει και πηγαίνει αέρας, τα μαθήματα γίνονται χωρίς ιδρώτα. Σήμερα, κάναμε όλο το μάθημα σε πολύ ωραίο κλίμα.

     Καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος υπήρχε ένα παχύ σύννεφο από πάνω μας και το άλογο ήταν πολύ υπάκουο με αποτέλεσμα να μην ιδρώσουμε καθόλου όλα τα μέλη που κάναμε μάθημα. Ήταν ιδανικός και ο καιρός και το άλογο και όλα εξελίχθηκαν πανέμορφα. Εννοείται πως MVP (most valuable player) ήταν η Βίκυ της οποίας τα ακροβατικά πάνω στον ίππο ήταν απίστευτα.

     Θα τα ζήλευαν όλοι οι εργοθεραπευτές, ακόμη και η πολυαγαπημένη μας Φοίβη, η εργοθεραπεύτρια της ομάδας. Ναι, ναι αυτή με τη φράντζα η οποία σήμερα έχει γενέθλια και της ευχόμαστε υγεία ευτυχία και να είναι χαρούμενη αυτή και η οικογένειά της! Επίσης, ανυπομονούμε να επιστρέψει μετά το πέρας της εξεταστικής των φοιτητών της. Αυτά τα ολίγα από την Αθήνα. Πάνε πολύ ωραία τα μαθήματα.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.