Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021

ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΩΡΕΑ

ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΩΡΕΑ


     Ευγνώμονες και πάλι, την φορά αυτή προς τον ευγενή δωρητή ενός μοναδικού φωτογραφικού αρχείου πρωτοτύπων εκτυπώσεων εποχής που απεικονίζουν μέλη της ελλαδικής βασιλικής (Façon de parler...) οικογενείας να ιππεύουν ή να ασχολούνται με το ιππικό αντικείμενο.

     Εκεί που από "ρόδο" (Βασίλισσα Μητέρα Φρειδερίκη) βγήκε "αγκάθι" (αχαρακτήριστος Κωνσταντίνος) εκεί παρακολουθούμε τον πρίγκιπα Παύλο στο πρώτο του ανακουφιστικό και τον πρίγκιπα Νικόλαο στο εισαγωγικό του μάθημα... Όσο για τα "πριγκιπιλίκια", πρίγκιπες χωρίς πριγκιπάτο ελέω ανεγκεφάλου πατρός....

     Πολύ δυνατό πληροφοριακό αρχείο για την ιππική "παιδεία" της ελλαδικής (όπως προανεφέρθη και ποτέ "Ελληνικής") "βασιλικής" (γελάμε...) οικογενείας και ας μη σχολιάσουμε περαιτέρω, αλλά να επαναλάβουμε τις ευχαριστίες μας προς την ευγενή χείρα που ενεπλούτισε την αρχειοθήκη μας με αυτό το σημαντικό υλικό.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.