Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ


    Μετά την λήξη της φοιτητικής εξεταστικής περιόδου στην οποία ενεπλάκη, ως εκ του λειτουργήματός της και, μετά από αναμονή για την καταλληλοποίηση του νεολέκτου Ίππου μας, η αγαπημένη μας πανεπιστημικαή Καθηγήτρια Φοίβη αναλαμβάνει και πάλι τα ...σταυλικά της καθήκοντα, επιστρέφοντας για να συνεχίσει την προσφορά ειδικών μαθημάτων στον μαθητή της Βασίλη, με αυτή την δέκατην έκτη, κατά σειρά, συνεδρία και με παραστάτη τον αεικίνητο και πάντοτε πρόθυμο Αντώνη.

      Αν και αρχικώς η Φοίβη είχε σχεδιάσει ένα μάθημα στο οποίο περιελαμβάνετο η μπάλλα, λόγω της απειρίας του νεολέκτου ίππου μας και παρά τις πρώτες ικανοποιητικές εξοικειωτικές της προσπάθειες, η Φοίβη έκρινε ότι ακόμη και για λόγους ασφαλείας, δεν θα έπρεπε να επιχειρηθεί η εισαγωγή της μπάλλας στη ...ζωή του τετράποδου Αλέξανδρου, μέχρι να ολοκληρωθεί η εξοικείωσή του μαζύ της. 

     Έτσι και χωρίς μπάλλα ξεκίνησε το πρώτο μάθημα της Φοίβης στον Βασίλη με τον νεόλεκτο Ίππο μας ο οποίος, πλέον, κρίνεται ασφαλής για την διεξαγωγή μαθημάτων και δη όσων εξ αυτών απαιτούν επαυξημένη ασφάλεια.

      Από την πλευρά του ο Βασίλης, έχοντας εξοικειωθεί με τον τετράποδο Αλέξανδρο, έχοντάς τον ρυταγωγήσει, αλλά και ιππεύσει πριν από το σημερινό του μάθημα που τον επανασυνέδεσε με την Φοίβη, επέδειξε, κατά τα γνωστά, πειθαρχία, κέφι και συνέπεια στις οδηγίες της Εκπαιδεύτριάς του.

     Πολύ σοφά η Φοίβη, σε αυτό το "επανασυνδετικό" μάθημα έδωσε μεγάλη σημασία στην διατατική προετοιμασία του Βασίλη και στην μύηση του Ίππου σε ένα βαθύτερο επίπεδο αυτοσυγκεντρώσεως και προσοχής.

     Ακόμη σοφότερα, η Φοίβη, διετήρησε τον χρόνο αυτού του μαθήματος στα είκοσι λεπτά ώστε να μπορούν, ο μαθητής και ο Ίππος, να παραμένουν αυτοσυγκεντρωμένοι και, ούτω πως, ασφαλείς! 

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.