Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΑΫΓΕΤΟΣ 17-18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΤΑΫΓΕΤΟΣ

17-18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Με δυνατότητα προσελεύσεως και από τις 16/7



ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ:

Τοξοβολία, κολύμβηση σε ποτάμι, μαγειρική, αστρονομία, μουσική.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Υπνόσακο, σουγιάς, φακός, ζεστή ενδυμασία (φούτερ, μπουφάν).

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

10 ευρώ.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

6942898982, έως Τετάρτη 14η Ιουλίου


     Όποιος νομίζει ότι η αρχαία Σπάρτη ήταν ένα στρατόπεδο χωρίς Πολιτισμό είναι, απλώς, ανιστόρητος! Αυτό θέλουν να μας δείξουν ο επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" Συνασκούμενος Δημήτρης Έρης με τον Συνασκούμενο Σταύρο Γεωργάκη, επαναλαμβάνοντας μιαν ακόμη ευγενή φιλοξενία των "Ελλήνων Κενταύρων" από όλα τα Παραρτήματα της χώρας που θα ήθελαν να παρευρεθούν, ανάλογη του επιτυχέστατου τριημέρου που λίγο καιρό πριν απολαύσαμε όσοι βρεθήκαμε τότε στην Λακωνική γη, φιλοξενούμενοι των εκεί Συνασκουμένων μας! Όλοι οι "Έλληνες Κένταυροι" καλοδεχούμενοι, απ΄ όπου κι αν προέρχονται!

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.