Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΕΚΕΝ!

 ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΕΚΕΝ!

     Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" και πάλι αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς την ευγενή υποστήριξη την οποία προσφέρουν φίλοι Συνέλληνες διευκολύνοντας την αφιλοκερδή πολιτιστική προσπάθειά μας!

     Και συτή την φορά αισθανόμεθα την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το αστικό και μη κερδοσκοπικό  Σωματείο "Λακεδαιμονίων Πολιτεία" και τον Πρόεδρό του κ. Απόστολο Ρηγάκο για την εγκόλπωση και υποστήριξη της λειτουργίας του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" και, ειδικώς, για την πρωτοβουλία αιτήματος παραχωρήσεως δημοτικού προπονητικού χώρου (Αστέρι, Ευρώτα) για τις Προπονήσεις των Σπαρτιατών Συνασκουμένων μας!

     Ομοίως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον τοπικό Δήμαρχο κ. Δ. Βέρδο καθώς και τον Πρόεδρο του αρμοδίου δημοτικού Οργανισμού κ. Π. Λυμπέρη για την παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου Αστερίου (Ευρώτα) προς κάλυψη των αθλητικών αναγκών των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" αλλά και της δωρεάν υποστηρίξεως μαθημάτων τυφλών Τοξοτών κι Εφιπποτοξοτών με την προοπτική λειτουργίας και στην συγκεκριμένη περιοχή Σχολής, ανάλογης με την ήδη λειτουργούσα Σχολή Τυφλών Τοξοτών κι Εφιπποτοξοτών των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας".

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.