Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021

ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ

 ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, 

ΕΠΙΜΟΝΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ


     Ημέρα υποδοχής αγαπημένων παλαιών και νέων Μελών των «Ελλήνων Κενταύρων» η τελευταία Κυριακή και εν μέσω αυτών και πρώην μαθητής μας ο οποίος είχε την πρωτοβουλία να μας επισκεφθεί και να μας εκφράσει τους ενδοιασμούς του για την, κατά την γνώμη του, «βραδυπορία» της εκπαιδεύσεως που ακολουθείται στην Σχολή της Ομάδος «Ωρίων Έλληνες Ιπποτοξότες», την οποία ίδρυσε και διευθύνει πρώην Μέλος μας (γνωστού όντος ότι, ό,τι σχετίζεται με την Έφιππη Τοξοβολία στην Ελλάδα προέρχεται από τους «Έλληνες Κενταύρους») και στην οποία επέλεξε να ενταχθεί, αποχωρώντας από την δική μας Σχολή.

     Ακούσαμε πολύ προσεκτικά τις ενστάσεις του αγαπητού μας επισκέπτη, αλλά, αντί να συμφωνήσουμε με αυτές ...χαρήκαμε ιδιαιτέρως για τον τρόπον εκπαιδεύσεως που ακολουθεί η Εκπαιδεύτρια της Ομάδος «Ωρίων Έλληνες Ιπποτοξότες»  και ο οποίος χαρακτηρίζεται από την υπευθυνότητα και την διεξοδικότητα που απαιτούνται σε κάθε Ιππική διδασκαλία, όπως, άλλωστε και η ίδια διδάχθηκε σε εμάς, λόγοι τους οποίους ο επισκέπτης μας, λανθασμένα, θεώρησε ως "μειονεκτήματα".

     Πάντοτε υπερήφανοι για όσους πέρασαν από την Σχολή μας και επιμένουν να υπηρετούν την Ιππική με συνέπεια, όπως και η Ομάδα «Ωρίων Έλληνες Ιπποτοξότες», συγχαίρουμε την Εκπαιδεύτριά τους και συνιστούμε σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την Ιππική και, ειδικώς, με την Έφιππη Τοξοβολία να μη βιάζονται, αλλά με αυτοπειθαρχία, επιμονή κι υπομονή, κυρίως, με καθημερινό "ιδρώτα" και αφοσίωση στον Ίππο, να προοδεύουν!  

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.