Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

ΠΗΔΑΜΕ ΚΑΙ ...ΠΕΤΑΜΕ!

ΠΗΔΑΜΕ ΚΑΙ ...ΠΕΤΑΜΕ!


     Μάθημα δεύτερο, Υπερπηδήσεως Εμποδίων για τον Αντώνη μας και όχι μόνον υπερεπήδησε κάθετο (χαμηλό) αλλά επιδόθηκε και επί δέκα φορές σε προσομοίωση τοξεύσεως στην κορυφή της υπερπηδητικής τροχιάς! Ο Αντώνης προορίζεται, γενικώς, για υψηλές "κατηγορίες" που για μας δεν σημαίνουν μόνον "εμποδίων"... 


     Εξίσου εκπληκτική στο πρώτο της μάθημα Υπερπηδήσεως Εμποδίων και η Δέσποινα η οποία δεν χρειάσθηκε καν να υποβληθεί στα προκαταρκτικά "Χ" ή τις διαγώνιες βαλβίδες αλλά με το σταθερό της κάθισμα από τα μαθήματα Ιππικού Θεάτρου και, βεβαίως, τον αυτοπειθαρχημένο χαρακτήρα της υπερεπήδησε κατευθείαν κάθετο (χαμηλό) χωρίς κανένα πρόβλημα!


     Κλέβοντας χρόνο από τα δικηγορικά του καθήκοντα, ο Μάνος ξαναβρήκε τη σχέση του με τον Ίππο, ιππεύοντας για πρώτη φορά τον νεόλεκτον Αλέξανδρό μας σε ένα μάθημα που του έκανε ο Αντώνης τον οποίο, πια, ο Εκπαιδευτής χαίρεται να τον βλέπει ...διδάσκοντα!  "Άμμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες..." και αυτός ο Εκπαιδευτής νιώθει απέραντη χαρά όταν "ακούει" τους νεώτερους να του το ψιθυρίζουν!


     Παρά τον καύσωνα τούτης της ημέρας που ο υδράργυρος ξεπέρασε στη περιοχή του Ιππευτηρίου τους 44C  και το σημερινό μάθημα ήταν μαγικό...  Τρία υπέροχα παιδιά κι ένας υπέροχος Ίππος σε ένα δίωρο παιγνίδι γεμάτο αρμονία και πρόοδο! Άραγε, τι παραπάνω θα ήθελε κανείς σ' ένα κοινωνικό "τοπίο" πνιγηρής δημοκρατικής σήψεως?...

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.