Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΗΣ ΦΟΙΒΗΣ

 ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΗΣ ΦΟΙΒΗΣ


     "Ψιλό γαζί" μας ...επεξεργάζεται η κυρία καθηγήτρια επικαλούμενη φόβους και αναστολές, επιφυλάξεις και τρομάρες, όταν προσπαθεί να μας πείσει περί ...επανακυλίσεως ιπποφοβιών όταν η ίδια έφιππη και σε μένδεια στάση, με τον άβνεμο να μαίνεται γύρω σε ένταση πλέον των οκτώ κόμβων, επιδίδεται σε επιστημονική διάλεξη περί ...φόβου, προς όλους ημάς τους μαθητές της οι οποίοι ακολουθούμε τον αγέρωχο Ίππο της για να απολαύσουμε την επιστημονική της σοφία!

     Είναι κάτι σαν οφθαλμαπάτη, ένα ..."mirage", που ακούς μια φωνή να δηλώνει ότι φοβάται με μια παράλληλην εικόνα όπου η ισορροπιστική αυτοπεποίθηση σε κάνει να αναρωτιέσαι αν όντως ζεις μια πραγματικότητα ή ένα ..."trompe-l' oeil" ...? Αυτά, όμως είναι τα ...συναρπαστικά ενός μαθήματος Ιππασίας όπου, υποτίθεται, έχει ως αντικείμενό του την αποενοχοποίηση των φόβων μιας Αμαζόνας η οποία, πρακτικώς, δεν έχει καμία σχέση με πραγματικούς ...φόβους!

     Οι φόβοι, της ...Φοίβης, λοιπόν και με την Φοίβη υπαρκτότατη, οι φόβοι ανυπαρκτότατοι!

     Πάντως, η ερίτιμη πανεπιστημιακή καθηγήτρια της Ψυχολογίας θα πρέπει να ανακαλύψει έναν ηπιότερο τρόπο για να μας κάνει ...animation, από το να δηλώνει ότι ...φοβάται, διότι σύντομα θα προσφύγουμε στο γραφείο της προς ψυχολογικήν υποστήριξη!

     Άκου ..."φοβάται"!... Άκου!... Τα χάπια μας!

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.