Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Η ΑΜΑΖΟΝΑ "ΧΤΙΖΕΙ" ... ΑΜΑΖΟΝΑ


     Πολύ μεθοδικά η Χρυσούλα "χτίζει" την Αμαζόνα στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας! Μια προσπάθεια πολύ υπεύθυνη, πολύ επίπονη και, κυρίως, πολύ αλτρουιστική αφού, ό,τι γίνεται στην Ομάδα μας προσφέρεται αφιλοκερδώς από τα Στελέχη της προς όλους και, βεβαίως, στον Ελληνικό Πολιτισμό!


     Σήμερα, στο δεύτερο μάθημά της, η Κωνσταντίνα διηύθυνε τον επιβήτορά μας με τις οδηγίες της Εκπαιδεύτριάς της και Αρχηγού των "Ελλήνων Κενταύρων".


     Με την Χρυσούλα να "ζαχαρώνει" τον Ίππο  και να ψάχνει ευκαιρία για λίγη ...εφίππευση, το μάθημα των δύο κοριτσιών μας είχε μια ξεχωριστή χάρη απολαμβάνοντας και τις δύο να προοδεύουν, η μία ως μέλλουσα Εκπαιδεύτρια και η άλλη ως μέλλουσα Αμαζόνα, με επίκεντρο ένα αγαθό, παντοδύναμο, τετράποδο!


     οφτερό" μυαλό, γενναιότητα ψυχής, αγαθή προαίρεση, τα χαρακτηριστικά της Κωνσταντίνας την οδήγησαν στο τέλος ενός μαθήματος ακριβώς εκεί που στόχευε η Εκπαιδεύτριά της, δηλαδή, ακόμη πιο "κοντά" στον Ίππο και στη σωστή σχέση μαζύ του.


     Το σταυλικό περιβάλλον διαμορφώνει χαρακτήρες, θεραπεύει αδυναμίες και ενισχύει δεξιότητες και όχι, κατ΄ ανάγκην, μόνον ιππικές. Μακάρι αυτό να τον είχαν ανακαλύψει και όσοι ξοδεύουν τις υπάρξεις τους στη μίζερη καθημερινότητα που ενισχύει την κακία της "αργίας", κάτι λίαν σύνηθες τούτη την εποχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.