Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ...ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ 
ΤΗΝ ΦΟΡΑΔΑ!


     Είναι παρατηρημένο ότι όταν καλπάζει ο Παντελής η υπέροχη φοράδα μας απογειώνεται σε τέτοιο ...ύψος που δεν συμβαίνει ακόμη και με πολύ ελαφρύτερους αναβάτες!


     Και αυτό το παρατηρήσαμε και σε όλες τις καλπαστικές φωτογραφίες της σημερινής εκπαιδευτικής ημερίδος του Παντελή μας, η οποία περιείχε και Έφιππη Τοξοβολία και διδασκαλία Ιππικού Θεάτρου, όπως πάντα.


     Και η ερμηνεία δεν είναι άλλη παρά η ψυχική διάθεση του Ιππέως που χαλαρώνει τον Ίππο και τον κάνει να ...χορεύει μαζύ του! άλλωστε είναι γνωστό το ...ταλέντο του Παντελή μας και ως ...χορευτή!


     Ο πυρήνας αυτού του μαθήματος της Σχολής Ιππικού Θεάτρου υπαγόρευε την συνδιαχείριση λόγου και ιππεύσεως με την ενσυναίσθηση των αναπνευστικών απαιτήσεων που παράγουν και οι δύο συνιστώσες.


     "Καταλύτης" η παρουσία του Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη Μηνά, ο οποίος οροθετούσε "σημείο" και διάδραση προκλήσεως λόγου.


     Το σημερινό ασκησιολόγιο ο Παντελής εξετέλεσε με αξιοπρόσεκτην άνεση και χωρίς καμία δυσκολία και ολοκληρώνοντάς το πολύ ταχύτερα και από την οπτιμιστικότερη προσδοκία, βρήκε την ευκαιρία ο Μηνάς μας να του "κλέψει" για ελάχιστες στιγμές την φοραδούλα.


     Ξαναβρίσκοντας την "χαρά" του ο υπό επίβλεψη Εκπαιδευτής μας, υποχειρίασε ακόμη ένα θηλυκό στη ζωή του και, πραγματικά, δεν μπορούσαμε να τον κατεβάσουμε από την γοητευτικότατη τετράποδη.


     Μόνος τρόπος να αποδεσμεύσει την πανέμορφη φοράδα μας ο Μηνάς μας, η αρπαγή της θηλυκής καλλονής από τον πρεσβύτη παππού ο οποίος, ασφαλώς, δεν θα άφηνε την ...ευκαιρία να χαρεί κι αυτός τα θέλγητρα της ...καλλιπύγου τετράποδης! Εν ολίγοις, ο ...κλέψας του ...κλέψαντος!


     Και, επειδή ο Μηνάς μας θα πρέπει να θυμάται ότι τέτοιες "συνευρέσεις" έχουν το ...κόστος τους, τον υποχρεώσαμε να προσφέρει και το ανάλογο ...τίμημα, αδειάζοντας το καρότσι με τα "διάφορα" στον ...κοπρώνα. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι πρεσβύτεροι θυμούνται το ...λουμπάγκο τους, τα αρθριτικά τους, το κάτι τις τελικώς το οποίο ασχέτως εάν δεν υφίσταται στην πραγματικότητα, ανασύρεται από τους στυλοβάτες της εγχώριας ...γεροντοκρατίας για να διαιωνίσει την κυριαρχία της...


     Παρά ταύτα, ο Μηνάς όχι μόνον δεν δυσανασχέτησε αλλά και με την ιδιαίτερην ευγένεια που τον χαρακτηρίζει, ...επεξέτεινε την προσφορά του αναλαμβάνοντας να περιποιηθεί την τετράποδη μετά την ίππευση, οδηγώντας την σε μία πεντακάθαρη φάτνη.


     Κάποια αγόρια ξέρουν να προσφέρουν τα "απαραίτητα" στα κορίτσια ακόμη και μέσα στον Σταύλο! Και σ΄ αυτό δεν θα μπορούσε να υστερεί ένας "Έλληνας Κένταυρος". 


     Kαι όταν ο Μηνάς μας επέστρεψε στο σπίτι, κατέβασε όλους τους σχετικούς ...τόμους προκειμένου να ερμηνεύσει την τεχνική χαμηλής πτήσεως του Παντελή μας! Ελπίζουμε να βρήκε απάντηση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.