Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ...ΟΜΟΣΤΑΥΛΕΣ!


     Πατέρας και παππούς, κόρη και μάνα μαζύ με τον γιο κι εγγονό, την ίδια στιγμή μέσα σε ένα "μποξ" Σταύλου μαζύ με έναν υπέροχο Ίππο που τον προετοιμάζουν για να χαρούν την Ιππασία! Ωραιότερη εικόνα δεν θα μπορούσαμε να φαντασθούμε στο Ιππευτήριό μας όπου, πια, υπερτερούν μαθητές που έρχονται οικογενειακώς να χαρούν μαζύ μας το ευεργέτημα της Ιππικής αλλά και της ομαδικής χαράς που μας προσφέρει η κοινή εργασία της Ομάδος μας!


     Και ας σημειωθεί για όσους έχουν αναστολές ηλικίας, ότι εν προκειμένω, ο ...παππούς Παντελής υπήρξε ο λαμπρός Ιππέας της ημερίδος, ή, μάλλον της εσπερίδος διότι κατάφερε να καλπάσει σε φυσικό έδαφος και όχι στην άμμο του Ιππευτηρίου, επί πενήντα λεπτά, τοξεύοντας 32 βέλη υπό συνθήκες σκότους αφού ο ήλιος είχε δύσει προ πολλού!


     Γι αυτόν δε τον λόγο και ο Εκπαιδευτής του τον ενημέρωσε αυθημερόν ότι τον ετοιμάζει για εξετάσεις ώστε να διαπιστευθεί ως Εφιπποτόξότης, όπως, άλλωστε, είναι ικανός!


     Χωρίς να υστερεί και η κόρη, αφού "εισέπραξε" την γενναία τούμπα της, πολύτιμη εμπειρία ιππικής ...προόδου όλων μας, διότι Ιππασία άνευ τούμπας είναι αδιανόητη, βρέθηκε άνετη επάνω στη ράχη του Ίππου της, όρθια και με τα χέρια στην έκταση να μας αποδεικνύει ότι καθήκον του πίπτοντος είναι η θριαμβευτική επανέγερση!


     Η πρωτοπόρος Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν μπορεί παρά να έχει διαρκή πρόοδο όσο και οικογενειακό "προφίλ" μεταφορικώς και πραγματικώς, έτοιμη να "αγκαλιάσει" τους επερχομένους του μέλλοντος!.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.