Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018


"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" 
ΚΑΙ ΣΤΟ 
ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ


     Αν και για επαγγελματικούς λόγους αρκετοί "Έλληνες Κένταυροι" βρίσκονται στο εξωτερικό, αυτό δεν τους κάνει να μην εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα φορώντας την αμφίεση της Ομάδος μας.


     Αυτό συμβαίνει και με τον Αρχηγό του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" ο οποίος, την περίοδο αυτή, δραστηριοποιείται επαγγελματικώς στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας χωρίς να παύει να τιμά την Ομάδα μας και να προπονείται με την αμφίεσή της αντιστρέφοντας τα συμπλέγματα των γραικύλων οι οποίοι πασχίζουν να αποποιηθούν κάθε τι που τους συνδέει με την Πατρίδα.


       Έτσι και το Σάββατο αυτό ο Γεώργιος Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης, ασκήθηκε παρέα με φιλόξενους φίλους Ρουμάνους, νέα παιδιά. Η έκπληξη βέβαια ήρθε κατά την στιγμή όπου κάποιος ακούστηκε να του φωνάζει στα Ελληνικά  "Γεια σου Κένταυρε!" . Κι αυτός ήταν φίλος Έλληνας τοξοβόλος ο οποίος γνώριζε την Ομάδα μας αλλά και Μέλη της! Πράγματι, οι Έλληνες όπου και αν βρισκόμαστε, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, οφείλουμε να παράγουμε πολιτιστικό έργο και να αποκαθιστούμε την αξιοπρέπεια της χώρας μας διατρανώνοντας το "Αιέν Αριστεύειν"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.