Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



     Το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" υλοποίησε την ευγενή πρωτοβουλία του Αρχηγού του Χριστόφορου Κασφίκη καθώς και των Συνασκουμένων του, ιδρύοντας Τράπεζα Αίματος, ως δείγμα υψηλής φιλαλληλίας προς τους Συνανθρώπους και πέραν του στενού, εφιπποτοξοτικού, αντικειμένου μας.


     Άξιοι μιμήσεως και συγχαρητηρίων, οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοί μας, όχι μόνον για την συνέπειά τους στην κυρίως αποστολή της Ομάδος μας αλλά και στον ζωτικό τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, αποδεικνύουν τον αλτρουισμό τους και μας καλούν να μιμηθούμε την ευγένεια της ψυχής τους στο κρίσιμο, για την ίδια την ζωή, ζήτημα της προσφοράς αίματος.


     Τα καλά νέα της ιδρύσεως Τράπεζας Αίματος του Παραρτήματός τους, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" μας τα έστειλαν μαζύ με το οπτικοακουστικό υλικό και την Αναφορά της τελευταίας Προπονήσεώς τους κάνοντάς μας υπερήφανους για άλλη μια φορά για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους.


     Και αυτή η Προπόνησή τους, δείγμα σταθερής προόδου, είναι βέβαιο ότι θα ακολουθηθεί από μύριες όσες, ακόμη, δράσεις και πρωτοβουλίες αντάξιες του επτανησιακού Πολιτισμού τον οποίο, επαξίως, εκπροσωπούν οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας"! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.