Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     Εκπαιδεύοντας κι εκπαιδευόμενος, ο Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" Εφιπποτοξότης Αθανάσιος Ψωρομύτης εκπαιδεύει τον ...εαυτό του, τον Ίππο της Σχολής του και τους μαθητές του.

     Αξιοποιώντας τα δύο μεγάλα πλεονεκτήματά του, τον Ίππο και το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο λειτουργεί, ο Αθανάσιος δείχνει ότι σε κάθε μάθημα προάγει ιππικώς τους μαθητές του.

      Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο φυσικός στίβος πλεονεκτεί στην ανάδειξη του καλού Ιππέως και η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" αυτό το γνωρίζει.

      Κι ο φυσικός στίβος μέσα στον οποίο διεξάγονται τα μαθήματα της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" με τα πλεονεκτήματα ενός έμπειρου και ταλαντούχου Εκπαιδευτή κι ενός πολύ καλού Ίππου, αναδεικνύεται σε ιδανικό λίκνο ιππικής εκπαιδεύσεως.

     Πολλά κι ενδιαφέροντα συνετελέσθησαν και σε αυτή την εκπαιδευτικήν ημερίδα στη Κοιλάδα των Μεσσηνίων Συνασκουμένων μας και "εύγλωττο" το οπτικοακουστικό υλικό. Περιμένουμε οσονούπω και την επόμενη εξέταση για την ανάδειξη Εφιπποτοξότη. Έτσι δεν είναι;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.