Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

 ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ


     Ημερίδα "άνευ Διδασκάλου", τουτέστιν, ημερίδα αυτοδιδασκαλίας η σημερινή, όπου οι εκπαιδευόμενοι προσήλθαν μόνοι τους στο Ιππευτήριο, ετοίμασαν τον Ίππο κι έσπευσαν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα το οποίο τους είχε διαβιβάσει ο Εκπαιδευτής τους!

      "Πτήση solo" η σημερινή ημερίδα για τους προσελθόντες εκπαιδευόμενους και πολύ σημαντική διότι νιώθεις ότι εσύ κι ο Ίππος βρίσκεστε ενώπιος ενωπίω και ...ό,τι προκύψει!

     Και από την Αναφορά του Αντώνη μας, μετά χαράς μάθαμε ότι δεν τα πήγαν διόλου άσχημα οι εκπαιδευόμενοί μας, ασκούμενοι χωρίς την παρουσία Εκπαιδευτή, κάτι που αυξάνει την αυτοπεποίθηση, λόγος, άλλωστε, για τον οποίο σχεδιάζονται αυτές οι ημερίδες αυτοδιδασκαλίας!

     Και ιδού η Αναφορά του Αντώνη ο οποίος φρόντισε να την στείλει με την προσήκουσα υπευθυνότητα σχεδόν ...μεταμεσονυκτίως αφού, σε μια πολεμικήν Ομάδα, όπως αυτή των "Ελλήνων Κενταύρων" οι μαχητές δεν νυστάζουν, δεν κοιμούνται, αλλά  α γ ρ υ π ν ο ύ ν, ...μέρες που είναι!

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.