Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021

ΚΑΤΑ ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΩΝ

ΚΑΤΑ ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΩΝ

     Σίγουρα κάτι ξέρουμε που, ενδεχομένως, μπορεί να το ξέρουν και κάποιοι άλλοι, πάντως, όχι πολλοί!  Κι αυτό που ξέρουμε μας έκανε να θεωρούμε εξ αρχής την Τοξοβολία ως τέχνη Πολέμου και όχι ως "άθλημα" και οι τέχνες Πολέμου εάν δεν έχουν ως πρότυπό τους τις αρετές σκληρών αλλά και δίκαιων Ηγεμόνων, δεν είναι τέτοιες.


     Γι αυτό και η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" η οποία τιμά πρωτίστως την εποποιία των Ελλήνων Στρατιωτών της Δύσεως, σέβεται και όλες τις Ευρωπαϊκές και όχι μόνον, μορφές οι οποίες προστάτευσαν κοινές Αξίες με σκληρότητα αλλά και δικαιοσύνη και χωρίς μισαλλοδοξίες, σ΄ αυτές τις μορφές, των Προγόνων μας αλλά και όσων συμπολεμιστών τους, είναι αφιερωμένα τα όπλα μας, αντλώντας διδάγματα από την διδασκαλία τους για την αντιμετώπιση κοινών ιστορικών εχθρών, με πρώτον απ΄ όλους τον κακό εαυτό μας!


      Και όπως εμπνεόμεθα από το βιβλίο "Έλληνες Στρατιώται εν τη Δύσει", το ίδιο εμπνεόμεθα και από το βιβλίο "Σλαβόνικες Ιστορίες" μιας και όλα άγουν στην σκληρότητα του κατ΄  ε α υ τ ο ύ  Πολέμου και στην  δ ι κ α ι ο σ ύ ν η  υπέρ  ό λ ω ν. Και η επιδίωξη πλήγματος κατά κεκρυμμένου στόχου βασικός σκοπός μιας διαρκούς ερεύνης κι ενός παγίου "ασκησιολογίου" για τους "Έλληνες Κενταύρους", με ό,τι και όσα αυτό σημαίνει!

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.