Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

ΣΤΕΛΙΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ: "ΙΕΡΑΚΟΘΗΡΙΑ"

 ΣΤΕΛΙΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ: "ΙΕΡΑΚΟΘΗΡΙΑ"


     Αρχέγονη θηρευτική τέχνη η Ιερακοθηρία, την οποία ο Ιδρυτής των "Ελλήνων Κενταύρων" γνώρισε στην Ουγγαρία και στη Μογγολία. Και διαρκές το ενδιαφέρον της Ομάδος μας για την ίδρυση μιας συγκροτημένης Σχολής Ιερακοθηρίας εφ΄ όσον αναφανεί έγκριτος Δάσκαλος μιας και οι "Έλληνες Κένταυροι" αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην μαθητεία πλάι στους καλύτερους, πάντοτε, Δασκάλους!

      Προσφάτως, διασώσαμε και αναρτήσαμε στην ηλεκτρονική μας Βιβλιοθήκη ένα σπουδαίο κείμενο 66 σελίδων, το πληρέστερο ειδικό εγχειρίδιο στα Ελληνικά που έχει συγγραφεί στην εποχή μας από τον ειδήμονα Γερακάρη κ. Στέλιο Φραγκούλη με τίτλο "Ιερακοθηρία".

     Πρόκειται για ένα μοναδικό vade mecum στη γλώσσα μας το οποίο αξίζει να μελετήσουν όλοι όσοι ασχολούνται με την Ιερακοθηρία, κατακτώντας μία γνώση στην οποία δεν θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση από πουθενά αλλού, παραμένοντας ευγνώμονες προς τον Συγγραφέα!

 Το σύγγραμμα "Ιερακοθηρία" του κ. Στέλιου Φραγκούλη βρίσκεται ΕΔΩ

Στις δύο φωτογραφίες, Μεξικανοί Ευέλπιδες παρελαύνουν με αετούς τους οποίους εκπαιδεύονται να χειρίζονται!

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.